Haine drăguțe pentru fetițe de la Felamo.com

Știți că v-am povestit într-un articol trecut despre un magazin online foarte fain unde puteți găsi foarte multe produse la prețuri accesibile.

Pentru cei care nu știți site-ul, este vorba despre Felamo.com. La ei puteți găsi haine pentru femei, haine pentru bărbați, accesorii, genți, încălțăminte la prețuri extrem de bune. Livrează prin curier pentru numai 23lei cost de livrare, iar comanda ajunge în 10-20 zile lucrătoare. Un lucru foarte fain este că pe lângă plata online, aceștia acceptă și plata la curier. 


Ce nu v-am povestit în articolul trecut este că la Felamo.com puteți găsi și haine pentru copii și chiar pentru bebeluși. Cred că au printre cele mai drăguțe seturi și rochițe pentru fetițe. Efectiv am găsit atâtea haine drăguțe încât mi-a fost tare greu să selectez doar cinci piese pentru a vi le arăta. Îmi place că toate hainele lor pentru fete sunt extrem de feminine și foarte moderne. 

Am reușit totuși să selectez câteva haine pentru fete super simpatice să vă recomand celor care aveți fetițe și vreți ca ele să aibă o garderobă aparte. 


Preferata mea dintre toate este rochia din tulle alb cu buline. Este o rochiță elegantă perfectă pentru o mică prințesă. Îmi place foarte mult și detaliul cu fundă de la gât. 

A doua rochiță în topul meu este cea galbenă cu volane care vine însoțită și de pălărie asortată. Mi se pare un detaliu adorabil pălăria, iar această rochie este perfectă pentru vară!

 
În caz că aveți evenimente unde trebuie să mergeți cu cea mică, am selectat și o rochie ideală pentru așa ceva. Este vorba despre rochia roz din tulle cu dantelă și broderie. Este foarte elegantă pentru o tânără domnișoară. 

Și pentru că o fetiță trebuie să aibă haine simpatice și atunci când stă acasă sau când face activități sportive, am ales să vă arăt un costum sport super fain de culoare roz realizat din bumbac pentru un plus de confort. 


Bineînțeles, au și seturi super drăguțe din două piese pentru bebeluși, încât și ei să fie la modă în această vară!

Trebuie să vizitați magazinul online al celor de la https://www.felamo.com/, veți găsi o mulțime de haine super drăguțe pentru copiii voștri! 


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics