3 produse de îngrijire ideale pentru primăvară

notino creme de maini

Este primăvară în toată regula și acest sezon corespunde de cele mai multe ori cu bună dispoziție și voie bună. Din păcate, acest lucru nu este valabil și acum, când cu toții trebuie să stăm acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, acesta este un prilej bun pentru a ne acorda nouă înșine mai mult timp, pentru a ne forma o rutină de îngrijire ceva mai complexă și de a ne bucura de mici produse care ne fac viața mai frumoasă. 

Iar în articolul de azi vreau să vă prezint câteva produse care mie mi se par perfecte pentru primăvară și care chiar îmi fac viața mai frumoasă și mai ușoară!

Mai întâi, vreau să vă vorbesc despre două creme de mâini pe care eu le folosesc de foarte mult timp și care nu îmi lipsesc din casă. Este vorba despre Cicalfate și Cold Creme de la Avene pe care le puteți găsi la Notino. 

notino avene cicalfate

Fiind primăvară, iar temperaturile oscilând pielea mânilor este mult mai sensibilă acum, iar din cauza faptului că folosim geluri dezinfectante și ne spălăm foarte des pe mâini suferă mai tare și chiar se poate crăpa. Cel puțin în cazul meu asta se întâmplă în acestă perioadă. De aceea, am un ritual de îngrijire a mâinilor în care folosesc cremele mai sus menționate. 

Ziua de fiecare dată când am ținut mâinile mai mult în apă sau le-am expus anumitor produse mai dure, cum ar fi detergentul de vase atunci când spăl vasele, aplic crema de mâini Cold Creme de la Avene. Este o cremă densă, cu o textură grasă, care hidratează extrem de bine și intră foarte repede în piele fără a lăsa acea peliculă uleioasă pe care multe creme o lasă. În plus, mâinile devin instant mai fine și parcă le simt diferit, mai sănătoase aș spune. 

Apoi, seara, înainte de culcare folosesc Cicalfate, care este o cremă dedicată pielii iritate. Aceasta are rolul de a regenera pielea, de a ajuta la vindecarea mai rapidă a crăpăturilor și a micilor răni de la nivelul epidermei. Este nevoie de o cantitate mică de cremă pentru a acoperi o suprafață mare. Este extrem de densă și grasă, de aceea recomand aplicarea ei numai seara înainte de culcare!

notino kallos spa gel de dus

În ceea ce privește îngrijirea corpului eu am o mare colecție de geluri de duș, iar cel mai nou astfel de produs, descoperit recent la Notino, de care m-am îndrăgostit pe loc este de la Kallos. Este vorba despre gelul de duș Kallos Spa cu ulei din portocală braziliană. Îmi place la nebunie acest gel de duș pentru că are parfum de citrice, are o textură densă, face spumă din abundență și lasă pielea hidratată. În plus, se simte fantastic mirosul de portocală în baie! Eu vreau neapărat să îmi cumpăr de la Notino și varianta mare de 1000ml ca să mă bucur de el întreaga vară!

lancome la vie est belle intensement eau de parfum pentru femei

Și pentru că suntem în zona olfactivă, să știți că vă anunț cu bucurie că la Notino puteți găsi cele mai noi parfumuri ce abia s-au lansat, iar printre ele se numără și Lancôme La Vie Est Belle Intensément, ce face parte din seria de parfumuri La Vie Est Belle. Este un parfum ce îmbină parfumul fructelor și al florilor, în care se simte preponderent aroma de bergamotă și zmeură, cărora li se adaugă accente subtile de iasomie și portocală, dar și de vanilie. Un must have categoric! 


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics