Yves Rocher a lansat o nouă gamă pentru îngrijirea tenului Lifting Vegetal


yves rocher lifting vegetal

Yves Rocher a lansat cea mai nouă gamă destinată îngrijirii tenului: Lifting Vegetal. Este o gamă ce are la bază colagenul vegetal restructurant, o inovație a brandului. 

Experții Yves Rocher au identificat potențialul plantei Ajuga reptans și i-au valorificat concentrația unică de colagen vegetal, pentru a crea un concentrat inedit și brevetat, ce dinamizează celulele pielii și întărește structura tenului (fortifică celulele pielii cu 19% și stimulează sinteza de elastină cu 27%). Ce poate fi mai bun decât Colagenul Vegetal pentru a răspunde în mode eficient cerințelor tenului lipsit de elasticitate și a redefini ovalul feței. 

lifting vegetal crema de noapte

Gama Lifting Vegetal este alcătuită din:
1. Cremă de zi cu efect de lifting
2. Cremă de noapte cu efect de lifting
3. Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor
4. Ser concentrat cu efect de lifting
5. Fluid iluminator cu efect de remodelare

lifting vegetal fluid iluminator
 
Gama Lifting Vegetal are ambalaje eco-concepute, ce contribuie la limitarea impactului asupra mediului înconjurător. Ambalajele din carton provin din păduri gestionate în mod durabil, iar produsele au ambalaje din sticlă ce poate fi reciclată. 

Produsele din gama Lifting Vegetal reduc ridurile, redau suplețea și fermitatea tenului,  îmbunătățesc volumul feței și au efect de lifting.  

lifting vegetal crema de zi

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics