3 Reasons Why You Should Own an Oversized Coat

adina nanes winter outfit
Coat/Palton - H&M | Sweater/Pulover - H&M | Trousers/Pantaloni - H&M
Boots/Bocanci - CCC Shoes

[RO]: Până acum doi ani nu pot spune că am avut în garderobă haine supradimensionate sau că îmi plăceau acestea. Dar ușor, ușor percepția mi s-a schimbat, mai ales că în prezent designul acestora este mai elegant. Așa că am început să cumpăr una alta, însă cel mai greu mi-a fost să găsesc un palton supradimensionat care să arate bine pe mine. Nu sunt înaltă, sunt chiat mignona, iar hainele supradimensionate nu arată prea bine pe mine dacă nu au un croi perfect făcut pe măsurile mele. Acest lucru este valabil și pentru paltoane. Majoritatea paltoanelor supradimensionate îmi sunt foarte mari, chiar și mărimile cele mai mici de multe ori îmi sunt mari. Dar cu multă răbdare am reușit să îmi găsesc nu un palton supradimensionat, ci trei: unul animal print, unul negru și unul gri. 

Acestea fiind spuse, astăzi vreau să vă ofer 3 motive pentru care este bine să aveți în garderobă un palton supradimensionat.

1. Este comod și vă va ține cald
Majoritatea paltoanelor supradimensionate sunt confecționate din lână sau materiale destul de groase și solide, pentru a avea o cădere frumoasă pe corp. Un alt aspect pozitiv al acestui fapt este că în acest fel sunt mult mai călduroase decât alte paltoane. Iar dacă trăiți într-o țară unde iernile sunt geroase, atunci un palton supradimensionat este ideal. 

2. Puteți purta sacouri sau pulovere foarte groase pe sub el
Dacă aveți multe sacouri și vreți să le purtați și pe timp de iarnă, atunci categoric veți avea nevoie de un palton supradimensionat. Astfel, veți putea să vă purtați costumele și sacourile oricând doriți. De asemenea, dacă aveți în garderobă pulovere foarte groase și mari, bănuiesc că știți că atunci când le purtați pe sub un palton clasic abia puteți să vă mișcați. Dar cu un palton supradimensionat veți avea libertate de mișcare oricât de mare sau gros ar fi puloverul pe care îl purtați. Priviți ca exemplu ținuta mea de azi, port un pulover foarte gros și călduros care arată foarte bine cu paltonul gri supradimensionat și pe deasupra îmi ține și foarte bine de cald. 

3. Este o piesă ce nu se va demoda
Paltonul supradimensionat este prezent în colecțiile de modă de câteva decenii și nu va ieși din trend prea curând cu siguranță. Este o piesă practică și versatilă, ce poate fi purtată într-o mulțime de combinații, cum ar fi cu o centură în jurul taliei, în ținute elegante sau în ținute sport cu un hanorac cu glugă și o pereche de sneakerși.

adina nanes tinuta de iarna

adina nanes fashion blogger

adina nanes oversized sweater

adina nanes paltonul supradimensionat

adina nanes personal style

3 reason why you should own an oversized coat

adina nanes street style

adina nanes


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics