Cadouri accesibile de Ziua Femeii

notino cadouri de ziua femeii

Fiind la începutul lunii martie, toată lumea aleargă după cadouri pentru a le oferi de 8 martie când este Ziua Femeii. Chiar și eu am fost în căutare de cadouri de ziua femeii și m-am oprit la Notino, unde am găsit o mulțime de opțiuni accesibile ca preț. Și pentru că știu că nu toată lumea dispune de un buget foarte mare pentru a achiziționa cadouri scumpe, m-am gândit să vă ofer câteva sugestii pentru a le oferi femeilor dragi din viața voastră alături de tradiționalul buchet de flori. 

Așadar, m-am oprit la câteva produse care pe lângă prețul foarte bun au fost concepute în așa fel încât să se potrivească foarte bine tuturor femeilor de pretutindeni. Pe toate le găsiți, bineînțeles, pe site-ul Notino.

notino maybelline fit me

Primul produs pe care vi-l recomand este fondul de ten Maybelline Fit Me Matte+Poreless. Este un fond de ten potrivit pentru tenurile normale, mixte și grase, dar din experiență vă spun, merge foarte bine și pentru un ten uscat. Aspectul pe care acesta îl conferă pielii este unul natural și sănătos. Se adaptează foarte bine nuanței pielii, uniformizează și matifiază tenul, iar cel mai important aspect este că nu usucă pielea. Consistența acestuia este fluidă, se întinde foarte ușor pe piele și hidratează tenul. Este un fond de ten pe care îl puteți face cu ușurință cadou, mai ales că are o varietate mare de nuanțe care au capacitatea de a se adapta foarte bine tenului persoanei care îl poartă. 

Îi puteți alătura fie o pudra din aceeași gamă, ce are aceleași proprietăți, fie concealerul Fit Me, pentru un look complet. 

notino maybelline made for all

Un alt produs pe care vi-l recomand pentru a-l face cadou este rujul Maybelline Red for Me din gama Made For All, gamă ce conține nuanțe de rujuri ce se potrivesc tuturor femeilor indiferent de nuanța pielii. Practic cu unul dintre aceste rujuri mergeți la sigur! Eu vă recomand să alegeți un ruj Maybelline în nuanță de roșu pentru că toate femeile adoră să poarte această culoare. Este un ruj mat, cu o formulă cremoasă care se întinde ușor, iar dintr-o singură aplicare buzele capătă o culoare intensă. Un aspect foarte important îl constituie faptul că nu usucă buzele, ci le hidratează și catifelează deoarece are în compoziție miere de albine! Dacă nu vreți să alegeți nuanța Red for Me, la Notino veți găsi și celelalte nuanțe din gama Made For All. 

Așadar, eu vă sfătuiesc să le faceți cadou doamnelor din viața voastră și un mic produs de make-up sau îngrijire, deoarece le veți aduce zâmbetul pe buze cu siguranță! Iar la Notino veți găsi multe astfel de produse din rândul cărora să alegeți cadourile!

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics