Idei de cadouri pentru Valentine's Day

notino cadouri de valentines day

Au mai rămas câteva zile până pe 14 februarie, ziua în care cu toții sărbătorim cel mai frumos sentiment: iubirea! Voi ați pregătit cadourile pentru Valentine's Day? 

Știu că majoritatea obișnuiți să alegeți drept cadouri fie flori, cutii cu bomboane de ciocolată sau bijuterii, dar eu vreau să vă sugerez altceva: să optați pentru un parfum pentru jumătatea voastră. Iar pentru asta vă prezint și două parfumuri care mi se par ideale pentru a fi făcute cadou, ambele putând fi găsite pe Notino. 

notino lancome la nuit

Primul parfum pe care vreau să vi-l sugerez este La Nuit Tresor de la Lancome, un cadou de valentine day pentru ea mai mult decât perfect. Este adorat de o mulțime de femei și se numără printre favoritele mele. Este acel parfum pe care atunci când îl porți toată lumea va fi curioasă ce parfum este! Bineînțeles, îl găsiți la Notino. 

Parfumul a fost lansat în 2015 ca o alternativă la clasicul parfum Tresor de la Lancome și îmbină aromele trandafirului negru cu cele ale orhideei vanilate într-un recipient luxos sub formă de diamant. Este un parfum oriental cu o aromă puternică ce nu trece neobservată. 

Cu siguranță un astfel de cadou va bucura orice femeie!

Bineînțeles, că o altă variantă ar fi să optați pentru un set compus din parfum și loțiune de corp sau un set cadou pentru îngrijirea tenului, ambele găsindu-se la prețuri foarte avantajoase pe Notino. 

notino versace eros

În ceea ce privește jumătatea masculină veți găsi o mulțime de cadouri de Valentines Day pentru el la Notino. Însă, propunerea mea este tot un parfum, și anume Eros de la Versace. Este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați cu care sigur nu veți da greș. În plus, are o denumire foarte sugestivă, perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților. Este un parfum aromatic și fresh în același timp, ce îmbină foarte bine note florale cu note fructate. Aromele de măr verde, mentă și coji de lămâie se contopesc perfect cu aromele orientale de tonka, ambră, geranium și vanilie. În plus, sticla este foarte elegantă și are sculptată emblema casei Versace, care se regăsește și pe capac, practic și acest parfum are un desgin luxuriant. 

Iar pentru a oferi chiar un cadou personalizat și unic, la Notino aveți posibilitatea să gravați parfumul pe care îl oferiți. Puteți alege un mesaj din inimă sau un simbol care vă reprezintă legătura de iubire. Iar prețul unui astfel de serviciu nu este deloc mare, costă doar 28 lei.  


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics