Rutina mea de îngrijire a tenului în sezonul rece


rutina mea de ingrijire a tenului in sezonul rece

Nu cred că v-am povestit până acum despre rutina mea de îngrijire a tenului în timpul sezonului rece. Din cauza temperaturilor joase și a frigului este ceva mai greu să am o piele catifelată și fără probleme. Mie personal mi se usucă repede pielea, chiar se deshidratează foarte tare tenul și mă ustură dacă nu am grijă ce produse folosesc. Astfel, în articolul de azi vreau să vă prezint produsele care nu lipsesc din rutina mea pe timp de iarnă. 

În primul rând, îmi încep rutina cu uleiul de curățare pentru piele normală de la Nivea, Cleansing Oil Hydrating Coconut. Îmi place pentru că are un miros foarte plăcut, de cocos, iar eu ador cocosul, curăță delicat tenul, iar după folosire, vă spun sincer, pielea se simte mult mai hidratată. Eu mă împac mult mai bine cu uleiurile de curățare decât cu gelurile pentru că mi se par mai potrivite pentru un ten sensibil. 

Notino Nivea ulei de curatare

Ulterior, după ce am curățat tenul aplic o mască de față. Am mai multe care îmi plac, iar una dintre preferatele mele este cea de la Nivea, Urban Skin Detox, care este o macă cu rol de detoxifiere și curățare. Pe aceasta o folosesc cel mai des pentru că nu necesită un timp îndelungat pentru a-și face efectul, iar timpul este una dintre marile mele probleme. Nu pot sta de multe ori să aplic măști care necesită 10-20 de minute, dar nici nu pot lăsa tenul fără a beneficia de efectele unei măști. De aceea cea de la Nivea este perfectă pentru că nu necesită mai mult de 1 minut pentru a-și face treaba. Se simte fresh pe ten, chiar curăță în profunzime și hidratează și se curăță foarte repede cu apă călduță. Cred că sunt la a 3 sau a 4a mască deja, atât de mult îmi place. O găsiți al Notino, alături de alte măști din aceeași gamă care nu au nevoie de mai mult de un minut pentru a-și produce efectele. 

Notino masca Nivea Urban Skin Detox

Următorul pas în rutina mea de îngrijire a tenului îl constituie aplicarea unei creme hidratante, care este absolut esențială, mai ales în sezonul rece. În prezent, folosesc crema Eau Celullaire de la Institut Esthederm, care este o cremă intens hidratantă ce conține apă celulară. Este fantastic de bună și o găsiți la Notino, atât în varianta pe care o am eu de cremă hidratantă, cât și în varianta de gel dacă vreți ceva mai light. 

Notino Institut Esthederm crema de fata Eau Celullaire

Din când în când, înainte să aplic crema hidratantă, folosesc si un ulei pentru îngrijirea pielii. Îmi place foarte mult Bio Oil pentru că se absoarbe foarte repede în piele și are rol de a netezi si tonifia pielea, mai exact reduce ridurile, și ajută la vindecarea coșurilor și estomparea mai rapida a petelor. Eu am varianta de 60 ml, dar la Notino veți găsi toate variantele, respectiv de 60ml, 125ml și 200ml. 

Aceasta este rutina mea de îngrijire a tenului în perioada sezonului rece și să știți că nu am avut până acum probleme cu pielea uscată sau deshidratată!

Notino Bio Oil

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics