Super reduceri de Black Friday la Notino

super reduceri notino black friday

După cum bine știți îmi place foarte tare să îmi cumpăr produse de make-up și de îngrijire, iar marea majoritate îmi place să le achiziționez online de la Notino. 

Probabil că vă imaginați ce whishlist lung am pe siteul celor de la Notino. L-am pregătit special pentru Black Friday 2019. Iar ceea ce  mă bucură cel mai tare, este că cei de la Notino au în noiembrie o perioadă mai lungă de reduceri. Prima săptămână de super reduceri este în perioada 11-17.11.2019, iar folosind codul black veți avea reducere de 15% la toate parfumurile de pe site!

Eu am în plan câteva produse pentru mine, dar nu i-am uitat nici partenerul și am în plan câteva cadouri pentru el. Sunt sigură că se va bucura tare mult când va vedea ce surprize îi pregătesc!

Printre produsele pe care le puteți găsi la ofertă se regăsesc și cele de la L'Oréal Paris. De aceea m-am gândit să vă fac și niște recomandări de la ei. 

l'oreal paris notino

În primul rând, vreau să vă recomand o cremă de față intens hidratantă  de la L'Oréal Paris: Hydra Genius Aloe Water. În sezonul rece tenul nostru are nevoie de hidratare suplimentară, iar acest produs minune de la L'Oréal hidratează pielea până la 72 de ore. În plus, are ca ingredient principal apă de aloe vera care are rolul de a menține apa în piele și este bogată în minerale. De asemenea, conține și acid hyaluronic, care este foarte benefic pentru ten grație proprietății sale de a reține de 1000 de ori greutatea sa în apă. Această cremă intră rapid în piele, nu lasă o peliculă grasă la suprafața tenului, este o bază ideală de machiaj și oferă luminozitate. Există în două variante, una pentru ten normal sau uscat și una pentru ten normal sau gras. Eu folosesc a doua variantă, deoarece am tenul mixt. 

l'oreal paris more than concealer

Și că tot vorbeam despre machiaj, un alt produs indispensabil pentru sezonul rece este corectorul Infaillible More Than Concealer de la L'Oréal Paris. Știți bine că atunci când temperaturile sunt foarte joase anumite porțiuni ale tenului au tendința de a se înroși, iar pentru a nu fi evidente zonele roșii este necesar un corector cu acoperire ridicată ce poate fi folosit pe zone extinse ale tenului. Iar acest concealer de la L'Oréal fix acest rol îl are, putând fi aplicat pe toată fața. 

Ambele produse de la L'Oréal Paris și nu numai le găsiți la Notino. 

l'oreal paris hydra genius

1 comment

  1. Am si eu Hydra Genius, dar inca nu am apucat sa il folosesc. Multumim pentru recomandari.

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics