Review | Paleta de contur Revolution Pro Nath de la Notino

revolution pro nath

Dacă m-ați fi întrebat în urmă cu câțiva ani ce părere am despre iluminatoare, despre produsele pentru contur sau chiar despre fardul de obraz, aș fi râs și v-aș fi spus că nu mă ating eu de așa ceva. Iată, că odata cu trecerea vremii, mi-am revizuit părerea. Am început întâi să folosesc fardul de obraz, apoi iluminatorul, iar uneori, mai ales atunci când am o ședință foto mai complexă, folosesc și fardul pentru conturul feței. 

Ideal este ca toate aceste produse să se regăsească într-o paletă de contur. De ce? Pentru că este mai simplu când sunt toate la un loc, mai ușor de luat în bagajul de vacanță, iar o astfel de paletă este concepută în așa fel încât nuanțele pentru fiecare produs de față să se complimenteze una pe cealaltă, iar rezultatul final să fie unul armonios. 

revolution pro nath paleta pentru contur facial

De aceea, m-am gândit să vă prezint în articolul de astăzi o astfel de paletă pentru conturul feței, și anume: paleta Revolution Pro Nath. Este o paletă care are un ambalaj superb, roz pal, și care conține 6 nuanțe absolut superbe ce pot fi folosite atât pentru iluminare, cât și pentru contur sau pe post de blush. Eu am găsit-o la Notino și am știut imediat ce am văzut-o că trebuie să fie a mea!

Primele nuanțe de sus, sunt niște marouri superbe ideale pentru conturul feței, iar nuanțele de jos sunt ideale ca iluminatoare. Cele două farduri mari, din centru, pot fi folosite atât ca iluminatoare, în special cel deschis, cât și pentru conturarea feței sau pe post de blush, în cazul nuanței mai închise, Darling. Toate cele șase farduri sunt în tonuri calde de maro, auriu și bronz, perfecte pentru a fi purtate atât ziua, cât și seara. 

paleta de contur notino

Un alt lucru important pe care vreau să vi-l spun, legat de paletele pentru contur, este că fardurile conținute de acestea pot fi folosite și pentru machiajul pleoapelor, mai ales dacă au nuanțe calde așa cum este cazul paletei Revolution Pro Nath. Așadar, paletele de contur pot fi considerate produse multifuncționale din punctul meu de vedere!

P.S.: Săptămâna aceasta cei de la Notino au reducere de 15% la produsele pentru îngrijirea părului dacă folosiți codul haircare15ro!

paleta de contur revolution pro nath


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics