3 Reasons Why You Should Own a Coloured Suit


adina nanes classy look
Sunglasses/Ochelari de soare - Mango

[RO]: După cum bine știți galbenul este culoarea mea preferată. Așa că vă imaginați ce încântată am fost atunci când am adăugat în garderobă acest costum superb galben-oranj de la KoModa Design, care este categoric o piesă statement!

De aceea m-am gândit să vă ofer câteva motive pentru a vă convinge să adăugați și voi în garderobă un costum colorat!
1. Îl poți purta în orice moment al zilei
Marele avantaj al unui costum colorat este că îl poți purta atât ziua, cât și seara, spre deosebire de clasicul costum negru care este mai potrivit pentru o ținută de seară sau pentru muncă. Însă, un costum într-o culoare vibrantă este perfect pentru zi, dar și pentru un look glam de seară atunci când este accesorizat cum trebuie!

2. Îl poți purta casual sau elegant
Spuneam că un costum colorat poate fi purtat atât ziua, cât și seara. De asemenea, poate fi purtat în două feluri: casual sau elegant. Îl poți purta casual cu o pereche de pantofi sport și un top, iar sacoul lăsat deschis sau cu o pereche de pantofi cu toc, o centură în jurul taliei și o pereche de ochelari de soare pătrați pentru o ținută elegantă de zi. Pentru seară, renunță la ochelarii de soare și adaugă o pereche de cercei statement. Poți lua ca exemplu chiar ținuta mea din această postare, unde am purtat costumul galben în două feluri!

3. Este o piesă statement
Sincer vorbind, nu vezi peste tot pe stradă oameni îmbrăcați în culori puternice, ca să nu mai spun de costume colorate. De aceea, toți ochii vor fi asupra ta atunci când vei purta un costum albastru regal, verde sau galben. Astfel poți face un statement și poți influența și alți oameni să poarte mai des culori!


adina nanes street style suit

adina nanes

adina nanes komoda design costum

adina nanes fashion blogger

adina nanes blogger de moda

adina nanes black sea

adina nanes yellow 70s suit

adina nanes komoda design

adina nanes cazinoul din constanta

adina nanes cum sa porti costumul

adina nanes casual look

adina nanes costumul galben


[EN]: As you all know by now yellow is my favourite colour. So imagine my thrill when I've added into my wardrobe this amazing yellow suit, which is definitely a statement piece!

This is why I thought I should give you a few reasons why it's a good idea to have a suit in a powerful colour in your wardrobe.

1. You can wear it any time of the day
The big advantage of a coloured suit is that you can wear it day or night, unlike the black suit which is more appropriate for evening or for work. However, a suit in a bold colour is great for day wearing and also for a glam look during the evening, with the proper accessories.

2. You can wear it casual or elegant
I was saying that you can wear the suit any time of the day. And also you can wear it two ways: casual or elegant. You can wear it casual with a pair of sneakers and a top, with the jacket left open and you can add a pair of high heels, a belt around the blazer and a pair of sunglasses for an elegant day outfit. For the evening, leave the sunglasses aside and add some bold earrings. You can take as an example my two ways of wearing the yellow suit!

3. It's a statement piece
Let's be honest, you don't see everywhere people dressed in powerful colours, yet in a suit in a bright colour. This is why, you will have all eyes on you when wearing a royal blue, a green or a yellow suit for example. This way you can make a statement and also influence other people to dare and wear colour!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

1 comment

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics