3 motive pentru care ar trebui să deții un costum colorat


adina nanes classy look
Sunglasses/Ochelari de soare - Mango

[RO]: După cum bine știți galbenul este culoarea mea preferată. Așa că vă imaginați ce încântată am fost atunci când am adăugat în garderobă acest costum superb galben-oranj de la KoModa Design, care este categoric o piesă statement!

De aceea m-am gândit să vă ofer câteva motive pentru a vă convinge să adăugați și voi în garderobă un costum colorat!
1. Îl poți purta în orice moment al zilei
Marele avantaj al unui costum colorat este că îl poți purta atât ziua, cât și seara, spre deosebire de clasicul costum negru care este mai potrivit pentru o ținută de seară sau pentru muncă. Însă, un costum într-o culoare vibrantă este perfect pentru zi, dar și pentru un look glam de seară atunci când este accesorizat cum trebuie!

2. Îl poți purta casual sau elegant
Spuneam că un costum colorat poate fi purtat atât ziua, cât și seara. De asemenea, poate fi purtat în două feluri: casual sau elegant. Îl poți purta casual cu o pereche de pantofi sport și un top, iar sacoul lăsat deschis sau cu o pereche de pantofi cu toc, o centură în jurul taliei și o pereche de ochelari de soare pătrați pentru o ținută elegantă de zi. Pentru seară, renunță la ochelarii de soare și adaugă o pereche de cercei statement. Poți lua ca exemplu chiar ținuta mea din această postare, unde am purtat costumul galben în două feluri!

3. Este o piesă statement
Sincer vorbind, nu vezi peste tot pe stradă oameni îmbrăcați în culori puternice, ca să nu mai spun de costume colorate. De aceea, toți ochii vor fi asupra ta atunci când vei purta un costum albastru regal, verde sau galben. Astfel poți face un statement și poți influența și alți oameni să poarte mai des culori!


adina nanes street style suit

adina nanes

adina nanes komoda design costum

adina nanes fashion blogger

adina nanes blogger de moda

adina nanes black sea

adina nanes yellow 70s suit

adina nanes komoda design

adina nanes cazinoul din constanta

adina nanes cum sa porti costumul

adina nanes casual look

adina nanes costumul galben


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

1 comment

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics