3 motive pentru a purta un set casual

adina nanes tinuta sport
Set/Set - FemmeLuxe (HERE/AICI) | Sport shoes/Pantofi sport - Under Armour
Watch/Ceas - Daniel Wellington (HERE/AICI)

[RO]: După cum bine știți nu obișnuiesc să port ținute casual sau piese vestimentare sport. De regulă prefer să port ținute feminine, elegante sau ținute cu accente subtile de influență masculină, iar până de curând în garderoba mea nu se găseau seturi casual. Iar dacă e să fiu extrem de sinceră, nu am mai purtat un trening sau ceva similar acestuia încă din perioada liceului, iar asta a fost acum vreo 12 ani!

Totuși, se pare că odată cu apropierea de 30 de ani parcă mă îndrept mai mult către haine comode, casual, dar care au și o tentă ușor elegantă. Am reușit astfel să îmi cumpăr chiar trei seturi casual, unul dintre ele ceva mai elegant, ce poate fi purtat cu ușurință cu tocuri și bijuterii pentru un look mai prețios, iar celelalte două sunt extrem de casual. Setul elegant l-ați văzut deja într-un articol anterior, iar unul dintre cele două seturi îl veți vedea acum.

Cu această ocazie vreau să vă împărtășesc și 3 motive pentru care este bine să aveți în garderoba voastră un set casual/sport.

1. Este foarte confortabil
Un set casual este confecționat de regulă din materiale ușoare și fluide sau din bumbac, ceea ce îl face să fie extrem de confortabil. Pe deasupra, nu este mulat pe corp, ci ceva mai larg, dar într-un mod care flatează silueta. Iar acest aspect este un plus pentru comoditate!

2. Nu știi niciodată când ai nevoie de un astfel de set pentru activități mai casual
Să presupunem că trebuie să pleci într-o călătorie și trebuie să stai mai mult timp în mașină, tren sau avion, că vrei să ieși la o plimbare cu cățelul în parc, că ieși la un grătar cu prietenii sau că mergi la supermarket sau la piață. În niciunul dintre aceste cazuri nu vei purta o rochie și tocuri înalte, asta cu siguranță nu, însă un set casual va fi fix ce ai nevoie! Este chiar o alegere mai bună decât clasica combinație tricou cu jeanși, deoarece setul nu se va mula pe corp și vei avea mai multă libertate de mișcare. Iar dacă ai norocul să găsești un set fain ca al meu, atunci vei arăta și mai bine!

3. Nu ai nevoie de accesorii
Atunci când porți un set casual alcătuit din două piese, nu mai ai nevoie de altceva în afara unei perechi de pantofi sport. Așa că poți uita de accesorii pentru un moment. Bineînțeles, dacă ții neapărat să porți este suficient un ceas și o pereche de cercei. 


adina nanes tinuta casual

adina nanes casual look

adina nanes

adina nanes happy vibes

adina nanes personal style

adina nanes fashion blogger

adina nanes summer look

adina nanes brown sport set

adina nanes summer outfit

adina nanes cool attitude

adina nanes tinuta de vara

adina nanes street style





Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics