Sărbătorește Halloween Alături de Notino

Notino machiaj de Halloween
 
De câțiva ani încoace Halloween-ul a devenit foare popular și în România, iar foarte multe persoane merg la petreceri tematice cu ocazia acestei zile. Iar de cele mai multe ori întrebarea care este pe buzele tuturor femeilor, pe lângă cu ce să se îmbrace, este cu ce să se macheze sau cum! 

Trebuie să vă mărturisesc că eu nu pot spune că mă confrunt cu această problemă, deoarece tot pe 31 octombrie este și ziua mea de naștere, așa că optez de cele mai multe ori pentru un machiaj elegant, ceva mai dark și sărbătoresc prin a merge la un restaurant sau printr-o ieșire în afara orașului.

Dar pentru acelea dintre voi care alegeți să petreceți Halloween-ul și să mergeți la un party tematic, sunt sigură că vă doriți un machiaj de Halloween care să atragă toate privirile! Iar pentru asta să știți că Notino v-a pregătit o super selecție de produse de make-up la super prețuri! Veți găsi acolo o mulțime de palete de makeup, de la Makeup Revolution, de la NYX, Maybelline, ce conțin culori puternice și variate care vă vor ajuta să realizați un super machiaj. În plus, paletele acestea pot fi folosite și pentru realizarea machiajelor de zi cu zi.

MYX Matte Lipstick

La rândul meu am o sugestie pentru voi, mai ales pentru acelea care vreți să mergeți costumate în vrăjitoare sau vampir. Puteți opta pentru un machiaj în tonuri închise de mov prună, iar pe buze neapărat să folosiți un ruj vișiniu închis. Nu veți da greș cu acest make-up, iar dacă veți folosi rujul Matte Lipstick NYX Professional Makeup în nuanța Siren succesul va fi garantat! În plus, vă asigur că are o rezistență foarte mare fiind unul dintre rujurile mele preferate! Acelea dintre voi care vreți să fiți vampiri, nu uitați că trebuie să aveți tenul foarte alb, de porțelan, iar pentru asta puteți folosi fără probleme corectorul de la L'Oreal Paris More Than Concealer pe care îl puteți găsi tot la Notino.

L'Oreal More than Concealer

De asemenea, vă sfătuiesc să nu uitați de ofertele de la Notino, una dintre ele fiind chiar la produsele NYX. Astfel, dacă veți achiziționa produse de la NYX Professional Makeup în valoare de 110lei veți primi drept cadou o mini mascara Worth the Hype la 5,25ml, care cu siguranță vă va fi super utilă și ea pentru machiajul pe care îl veți face și nu numai!

NYX Worth the Hype Mascara

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics