Suento - Locul unde găsești liniște și mâncare bună

adina nanes suneto

Zilele trecute am pășit pragul unui restaurant nou pentru mine,.situat pe strada Toamnei nr. 101, în București. Este vorba despre Suento, un loc unde găsești atât liniște, cât și mâncare foarte bună pentru toate gusturile. 

Spun că este un loc liniștit în primul rând pentru că acesta a fost lucrul pe care l-am observat imediat ce am intrat în curtea restaurantului, căci da, are și o terasă exterioară tare frumoasă și ideală pentru ieșirile din timpul verii. Mie în general îmi place liniștea și sunt sigură că și voi v-ați confruntat cu această problemă cauzată de muzica cu volum ridicat, care este foarte deranjantă, deoarece sunt puține locuri liniștite în București, unde poți ieși alături de prieteni sau cei dragi să vă relaxați și să purtați o conversație. Ei bine, Suento este unul dintre acele puține locuri unde încă poți sta liniștit la povești fără să fie nevoie să vorbești tare ca să te audă persoana de lângă. 

Pe lângă faptul că locul este liniștit și personalul este extrem de amabil, iar meniul este destul de divers și, pentru cei interesați, au si produse vegetariene. 

adina nanes suneto food review

Am stat și am analizat meniul și până la urmă ne-am decis asupra unui starter de creveți tempura cu două sosuri, sweet chilli și o salsa delicioasă din mango și avocado, un burger cu pulled pork pentru mine și o porție de creveți saganaki, cu sos de roșii, busuioc și brânză feta pentru jumătatea mea. 

Starterul tare bun, mai ales cele două sosuri, pe care eu le-am combinat și cu cartofii care mi-au însoțit burgerul. 

adina nanes suneto tempura shrimps

Burgerul meu vă mărturisesc că a fost fantastic de bun. După cum bine știți eu sunt mare amatoare de burgeri și pe unde ajung trebuie să îi încerc dacă sunt în meniu. Asta am făcut și acum, optând pentru burgerul cu pulled pork, adică o carne de porc marinată și gătită foarte încet pe parcurul mai multor ore. Am mai mâncat tipul acesta de burger și în alte locuri, însă cel de aici mi s-a părut de departe cel mai bun. Carne din abundență, sos din abundență, efectiv un burger zemos și nu uscat, ceea ce mi-a plăcut tare mult. Cartofii foarte buni și ei, la fel și sosul barbeque care îi însoțea.

adina nanes suneto pulled pork burger

Nu am putut să mă abțin și am gustat puțin și din porția de creveți saganaki, care mi s-au părut ideali pentru o zi toridă de vară. Dacă vă doriți un preparat fresh și gustos vara, cred că aceasta este cea mai bună alegere!

adina nanes suneto saganaki shrimps

Ca desert eu am optat pentru un brownie cu ciocolată și fructe de pădure, iar prietenul meu pentru un cheesecake. Brownie-ul super bun, mai ales că mie îmi plac mult prăjiturile din ciocolată și în general dulciurile ceva mai greoaie. Cheesecake-ul a fost mult mai light și nu la fel de dulce, însă foarte bun și el. 

adina nanes suneto chocolate brownie

adina nanes suneto cheesecake

De băut am optat amândoi pentru limonada din pepene roșu, că este vară și de ce să nu profităm cât încă mai putem de fructele de sezon, nu-i așa?!

Întreaga experiență la Suento a fost tare plăcută și cu siguranță voi reveni acolo cu drag și mai ales pe vreme frumoasă, căci merită să stai în grădina lor!

adina nanes suneto by gram bistro

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics