Fall Trends: The Checked Blazer

adina nanes the checked blazer
Blazer/Sacou - Womanfashion.ro (here/aici) | Jeans/Blugi - Mango | Shirt/Cămașă - H&M
Bag/Geantă - Zaful | Shoes/Pantofi - Diane Marie via FashionUp.ro

[RO]: Hainele în carouri mi-au plăcut de când mă știu, iar anul acesta carourile sunt una dintre tendințele principale pentru sezonul de toamnă-iarnă. Chiar dacă în momentul de față sunt pe val, din punctul meu de vedere carourile sunt un imprimeu clasic ce nu va ieși din modă niciodată.

Ca să nu mai spun că hainele în carouri au un aer englezesc foarte fain, iar tartanul cred că este versiunea mea preferată a acestui imprimeu. Însă ce este interesant este faptul că în acest sezon imprimeul clasic al carourilor, în tonuri de alb, negru și gri, este înlocuit de carouri colorate în nuanțe de galben, roz, verde, albastru sau chiar de mixuri între mai multe culori. Asta face din clasicul imprimeu în carouri un imprimeu tineresc și mult mai ușor de purtat în ținute casual sau sport.

Acestea fiind spuse, atunci când am văzut sacoul în carouri pe care îl port azi pe site-ul WomanFashion am știut că va fi o piesă perfectă pentru garderoba mea de toamnă din acest an. Imprimeul în carouri este genial, dungi roz pe fundal alb care de la distanță par să se vadă roz. De asemenea, nu am mai văzut un sacou similar în magazine sau pe stradă, iar asta îl face să fie cu atât mai special. În plus, eu ador sacourile la două rânduri de nasturi pentru că au un croi masculin, însă sunt totodată atât de feminine!

L-am combinat cu blugi boyfriend, cu o cămașă albă și cu o pereche de pantofi roz cu toc gros în carouri de pe FashionUp.ro. Mie îmi place la nebunie combinația asta și mi se pare a fi ideală pentru toamnă!

adina nanes fashion blogger
Blazer/Sacou - Womanfashion.ro (here/aici) | Jeans/Blugi - Mango | Shirt/Cămașă - H&M
Bag/Geantă - Zaful | Shoes/Pantofi - Diane Marie via FashionUp.ro


adina nanes fall outfit

adina nanes

adina nanes lifestyle blog

adina nanes checked print

adina nanes blogger de moda

adina nanes sacoul in carouri

adina nanes fall trends

adina nanes casual look

adina nanes womanfashion blazer

adina nanes tinuta de toamna

adina nanes fall look

adina nanes sacou womanfashion

adina nanes blog de moda


[EN]: The checked print is one of my favourite prints out there and a classic print and represents one of the main trends for the fall-winter season this year. I've always liked this print, mostly because it has such a British vibe in it and by far my favourite version is the tartan print. A great thing about this season is that the classic black and white checked print is replaced by colourful checked prints in yellow, blue, pink and even a mix of two or more colours. This makes this beautiful print to be more youthful and easier to combine it with casual or sport pieces.

Therefore, when I saw the blazer I'm wearing today at WomanFashion I know it will be a great piece to add to my fall wardrobe and I was right. The checked print is amazing, red stripes on a white background that from afar make this blazer look pink. Plus, I didn't see a red checked blazer anywhere until now, so it's so much more special from this perspective. Also, I love the fact that it has two rows of buttons. It's a femeile plaid blazer with a masculine cut, yet it has a very feminine vibe!

I've paired it up with my boyfriend jeans, a white shirt and a beautiful pair of pink shoes with heels in check print also! I love this combo so much and I find it to be perfect for fall!

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


1 comment

  1. Love your pink checkered blazer

    gorgeous look

    xx

    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics