Kimono-ul și versatilitatea sa


adina nanes fashion blogger
Kimono/Kimono - Yamamay | Jeans/Blugi - H&M | T-Shirt/Tricou - H&M 
Bag/Geantă - Zaful | Shoes/Pantofi - Zara
Location/Locație: Sun Plaza
Photos by: Alex Damian

Cu siguranță nu este prima oară când îmi exprim pasiunea pentru kimono, o piesă tradițională japoneză de o elșeganță aparte. Un kimono autentic este foarte scump și greu de găsit o variantă originală în România, așa că mă mulțumesc cu piesele de inspirație ce se găsesc în magazinele de la noi. Sunt sigură că ați văzut bluze inspirate din croiul kimono-ului tradițional, precum și imitații ale acestuia cu câteva mici diferențe, cum ar fi mânecile care nu sunt la fel de lungi și ample ca în varianta originală sau de lungime medie sau scurtă și nu lungă așa cum este în general un kimono autentic.

Am și eu o versiune foarte drăguță de kimono scurt pe care îl ador, iar mai nou am adăugat în garderobă și un kimono lung de la Yamamay. Cei de la Yamamay au lansat toamna aceasta o colecție de pijamale și lenjerie, cu imprimeuri și materiale foarte faine, printre care se regăsește și kimono-ul pe care îl port eu. Cu toate că acesta a fost creat cu intenția de a fi purtat pe post de halat peste cămașa de noapte cu același imprimeu, eu cred cu tărie că genul acesta de kimono poate fi purtat cu ușurință și într-o ținută de street style, așa cum am făcut eu în postarea de azi. Practic un kimono este foarte versatil și poate fi purtat cu lejeritate în casă sau afară. 

Iar pentru a evidenția cel mai bine acest lucru, am integrat kimono-ul de la Yamamay într-o ținută de oraș compusă din blugi skinny, un tricou simplu alb și pantofi stiletto. Efectul aparte al acestei ținute este dat de kimono care o face mult mai elegantă decât dacă ar fi fost lăsată simplă.

Apoi, am purtat kimono-ul și în combinație cu jumătatea sa, cămașa de noapte din satin și dantelă, ca să vedeți cât de versatil este. Un astfel de set de pijamale este ideal pentru zilele de toamnă când vrei să te simți bine, cât mai feminină și să savurezi o cană caldă de cappuccino.

adina nanes studio sunlight

adina nanes yamamay kimono

adina nanes

adina nanes blogger de moda

adina nanes fall outfit

adina nanes pijamale yamamay

adina nanes yamamay review


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics