Pandora a lansat cu stil colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2016



Atelier Florens a fost neîncăpător pentru cei peste 130 de invitați prezenți la evenimentul exclusivist de lansarea Colecțiilor Toamnă-Iarnă 2016 PANDORA.
Într-un decor spectaculos invitații s-au bucurat de o atmosferă specială, cu muzică live, sushi bar și un candy delights rafinat, care a atras toate privirile.

Printre cei care au admirat și probat în avanpremieră bijuteriile s-au numărat: Corina Caragea, Anca Lungu, Anca Serea, Andrei & Andreea Aradits, Tily Niculae, Xonia, Giulia Anghelescu, Oana Roman împreună cu fetița și soțul, Alexia Țalavutis, Maria Radu, Diana Bart, Irina Maria Mohora, Noni, Alina Dincă, Dorin Chioțea alături de soție și mezinul familiei, Eli Roman, Emma Zeicescu, Monica Iagăr și fetele, Gianina Corondan, Kinga Varga, Laura Gruia, Lorena Menghia, Alice Năstase Buciuta, Maria Simion, Oana Coșbuc, Oana Mareș, Catinca Roman, Cristina Herea, Cristina Mihăilescu, Olivia Alexandra Niță, Simona & Rareș Dragomir, Camelia Bălțoi, Simona Țăranu, Bianca Ioniță, Maria Andreea, Iulia Ionescu și Dacian Foldi.

Colecția de Toamnă PANDORA retrezește frumusețea unei epoci apuse și face referire la tradițiile medalioanelor perioadei victoriene. Aceste bijuterii încapsulează o estetică vintage modernizată. Formele geometrice și design-ul pieselor statement care pot fi purtate în mai multe moduri fac această colecție foarte personală.


Luminoasă și elegantă, ColecțiaPANDORA Rose care se lansează pentru prima dată în România, prezintă un amestec unic de metale pentru a capta și exprima stilul personal cu ajutorul frumoaselor bijuterii romantice în nuanță de roz. Temele principale ale colecției sunt: iubirea și  viața. Frumusețea vintage, creațiile elegante, atemporale, cu motivele iubirii și naturii strălucesc cu nuanțe de roz pentru a spune povești despre dorințele și speranțele fiecăreia dintre noi.  


Frumusețea cosmică a unei galaxii argintii și luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate în bijuteriile din noua Colecție de Iarnă PANDORA. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emană magia Crăciunului și jocuri de lumini extrodinare oferă strălucire constelațiilor și modelelor de gheață în moduri inovatoare, care îți taie răsuflarea.



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 
 

2 comments

  1. such beautiful bracelets
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  2. ce frumoaseee sunt!!!

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics