De ce să porţi sandalele aurii cu talpă joasă


vision on fashion casual outfit



Dacă este vară, atunci avem de a face cu temperaturi caniculare şi cel mai bine este să purtăm haine comode. Eu una nu mă împac prea bine cu căldura, iar atunci când temperaturile depăşesc 34 de grade îmi este extrem de cald oricât de subţire m-aş îmbrăca. Să nu mai spun cât de incomozi sunt pantofii sau sandalele cu toc. Pe lângă asta, dacă încălţămintea este confecţionată şi din piele sintetică piciorul transpiră foarte tare şi risc să mă aleg cu iritaţii sau răni. Acelaşi lucru este valabil şi pentru haine. Prefer să fie făcute din materiale subţiri, fluide şi într-o proporţie cât mai mare naturale.

Acestea fiind spuse m-am gândit să vă prezint azi o ţinută comodă, de vară. Îmi place la nebunie să port pe timp de vară pantaloni largi. De ce? Pentru că sunt foarte comozi, nu mă încălzesc în ei, iar dacă mai sunt şi coloraţi precum cei pe care îi port îmi plac şi mai mult. La genul acesta de pantaloni cel mai bine este să porţi topuri largi şi simple. Iar în ceea ce priveşte încălţămintea, eu vă propun o pereche de sandale aurii cu talpă joasă confecţionate din piele naturală. Sunt un mare fan al sandalelor aurii, fie ele cu talpă joasă sau toc, iar vara mereu le caut în magazine sau online. 

Prefer să port sandale cu talpă joasă, deoarece sunt mult mai comode, iar când afară abia poţi să respiri, nu îţi doreşti, cu siguranţă, să porţi tocuri sau încălţăminte incomodă. În plus, dacă sandalele mai sunt făcute şi din piele naturală, precum cele din postare pe care le găsiţi la FunkyFain.ro, atunci piciorul se va simţi cu mult mai bine pentru că nu va mai transpira sau aluneca talpa. 

Sandalele aurii cu talpă joasă pot fi purtate în multe feluri. Începând cu o ţinută precum cea pe care v-o prezint eu în postarea de azi, până la ţinute compuse din rochii scurte sau lungi. Sandalele de la FunkyFain sunt toate realizate din piele naturală în Grecia, iar talpa lor este atât de comodă încât nici nu simţi că ai avea ceva în picioare. Sunt perfecte pentru zilele toride de vară din Bucureşti. În plus, fiind aurii, arată senzaţional atunci când sunt purtate cu rochii negre sau albe lungi. 

Sandalele cu talpă joasă sunt un must have pentru vară, iar dacă vin în nuanţe metalice de auriu, argintiu sau bronz sunt perfecte pentru orice ţinută, începând de la cele casual şi până la ţinute elegante. 

Sandalele aurii cu talpă joasă vor fi accesoriul perfect pentru orice ţinută de vară!

vision on fashion sandale aurii

sandale funkyfain

sandale faine si comode

simple and chic

yellow trousers


Wearing/Port:

Top || Top - Stradivarius
Trousers || Pantaloni - Zara
Sandals || Sandale - FunkyFain.ro (find them HERE/le găsiţi AICI)


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


1 comment

  1. how cool are those pants !
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics