Rock Chic







[EN]:
I'm not sure about other countries, but here in Romania we have one of the ugliest falls that I've ever seen! I was eagerly waiting for warm fall days with yellow leaves all around and beautiful pictures, but these days it's almost impossible to take a photo due to the rain and wind! But I'm hopping it will all pass quickly and get back to a beautiful fall.

In today's look I'm wearing mostly clothes from new collections, so you will find them in stores! I'm wearing a beautiful white shirt with a lace detail that looks absolutely amazing with my perfect jeans from C&A's new denim collection! They are by far some of the most comfortable pairs of jeans that I own! The shirt, you can find it here at an amazing price! I've added a black leather jacket, a black bag and black pumps for a rockish vibe and I really love the result! Also my hair is a little bit darker and shorter now, because I've dyed and cut it a few days ago.  

A very chic outfit for today with a rock vibe that it's perfect for fall in those cities where it's not raining or it's warmer than in mine!



[RO]:
În timpul verii așteptam cu nerăbdare să vină toamna și îmi imaginam ce frumos va fi să fac poze printre frunze galbene și arămii la temeraturi tolerabile, dar se pare că vremea nu a fost de acord cu mine, a avut alte planuri. Cred că această toamnă este una dintre cele mai urâte pe care le-am întâlnit! Este incredibil cât de frig poate să fie, cât de mult plouă și ce tare bate vântul! M-am mutat cumva în Anglia și nu îmi dau eu seama? Totuși sper, să revină și vremea bună pentru că am multe ținute pregătite pentru acest anotimp și nu aș vrea să trec direct la cele de iarnă!

În ceea ce privește ținuta de azi, ei bine, port în mare parte numai haine din colecțiile noi, așa că majoritatea produselo, mai puțin pantofii, le veți găsi în magazine. Este o ținută șic cu accente rock în care eu m-am simțit minunat. Îmi place la nebunie această cămașă cu acel detaliu din dantelă la bază, deoarece arată tare bine cu blugii mei de la C&A din noua colecție The Denim! Trebuie să vă mărturisesc că sunt foarte confortabili, îmi place la nebunie culoarea și, mai presus de toate, lungimea! În sfârșit o pereche de blugi cu o lungime normală! Așa că vă sfătuiesc să le vizitați magazinele pentru că au o mulțime de modele pentru toate gusturile. De asemenea, cămașa cu detaliu din dantelă o găsiți la un preț incredibil aici! Pentru un aer rock, am adăugat o geacă de piele, o geantă neagră și o pereche de pantofi cu toc tot negri și îmi place tare mult rezultatul final! În plus, părul meu este un pic mai închis la culoare și mai scurt, deoarece m-am tuns și l-am vopsit în urmă cu câteva zile!

O ținută rock-șic perfectă pentru zile mai calde și liniștite de toamnă, care sper să revină cât de curând și pe la noi!




















Wearing/Port:

Jeans/Blugi - C&A
Leather Jacket/Geacă de piele - Zara
Bag/Geantă - Stradivarius
Shoes/Pantofi - Zara




Follow me on:





7 comments

  1. Hi Dear. WOW! So great outfit! I love your cute blouse! :)
    xoxo

    ReplyDelete
  2. the design of your shirt is so gorgeous!
    great chic look
    xx
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  3. in love with the top, u look great
    Kisses,
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  4. Imi plac toate elementele tinutei tale, iar parul arata grozav! Si eu mi-am propus sa trec pe la C&A sa studiez colectia de jeans :)
    Te pup!

    ReplyDelete
  5. you look amazing here. xx

    byangchee.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Jacheta este uh la la!
    Iar machiajul tau imi place de fiecare data :*

    http://theartsycherie.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics