Girls Just Wanna Have Fun!!!






[EN]: 
Hello everyone! After a small break due to lack of time, I'm back with a new outfit post! Finally some colour in my outfit, yellow, my favourite! I wore this outfit when I took a walk in the park with my good friend Simona (also a blooger, her blog is La Boheme) and another good friend who took the wonderful photos of the two of us :D Thank you, Theo! We've had a lot of fun together and it took us a while until we've finished the photo shoot! The wind was at fault also, us on the other hand couldn't stop laughing, I always have the bad luck to catch windy days when I'm taking photos for the blog. Me and Simona we're always together, like 2 in one :)) Her post you can find it here: http://www.boheme-fille.com/2015/08/the-girls-of-summer.html.

So for a hot windy day in the park you can wear a pair of cute printed shorts like mine, you can find them at H&M at a great price! Add a pop of colour, like yellow, blue, pink if you like it and a pair of comfortable platforms if you have, if not you can pick a pair of flat sandals! But, trust me, you should definitely add to your wardrobe a pair of comfy platforms, they are very useful!
I hope you enjoy the look!

What do you guys think of the outfit and the photos?



[RO]:
Dragele mele, am fost absentă de pe blog zilele acestea, mai mult din lipsă de timp! Dar am revenit cu o nouă ținută! În sfârșit am adăugat și culoare în ținuta mea, preferata mea, galben. Am purtat această ținută atunci când am ieșit la o plimbare în parc cu buna mea prietenă Simona de la La Boheme și cu o altă bună prietenă care a avut răbdarea astronomică să ne facă minunatele poze pe care le puteți vedea în acest articol! Mulțumesc, Theo! A fost tare distractiv, am râs mult, din cauza asta a și durat ceva până am reușit să scoatem câteva cadre bune, ca arătam dubios în multe că nu stăteam locului o clipa! Mai a fost și vântul pe de-o parte, nu știu cum se nimerește, dar mai mereu prind zile cu vânt atunci când ies să fotografiez ținute. O să puteți observa, mai ales cele care mă urmăriți pe Facebook, că eu și Simona suntem mai mereu împreuna, 2 în 1 la pachet :)) Postarea ei o puteți găsi aici: http://www.boheme-fille.com/2015/08/the-girls-of-summer.html.

Cât despre ce să purtați când faceți o plimbare în parc pe o zi cu vânt, ei bine, o pereche de pantaloni scurți cu imprimeu, îi găsiți la un preț tare bun la H&M! Adăugați și un top colorat, dar simplu, poate fi galben, roz, verde sau ce culoare vă place vouă și o pereche de platforme comode. Dacă nu aveți, o pereche de sandale cu talpă joasă merg numai bine! Dar, credeți-mă pe cuvânt, trebuie neapărat să achiziționați o pereche de sandale cu platformă, sunt extrem de utile și tare confortabile!
Sper să vă placă ținuta de azi!

Ce părere aveți de ținută și de poze? 



























Wearing/Port:

Top/Top - H&M
Shorts/Pantaloni scurți - H&M
Platforms/Platforme - H&M
Watch/Ceas - JORD



Follow me on:




4 comments

  1. I just love this outfit I love yellow for summer.

    elogiosamislocuras.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Adina, wow, dar unde ai ținut-o ascunsă pe prietena asta a ta minunată până acum?! E mirifică! :)))
    În altă ordine de idei, măi, cât îmi place cămașa! Îți șade cam bine în ținuta asta! :P

    ReplyDelete
  3. Awww, your outfit is absolutely awesome, overall I've fallen in love with those shorts.
    You look great, and so your friend do, super stylish <3

    With love,
    Claire.

    take a look of my last post talking about Barcelona <3
    clairemacarron.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ha, am si eu aceeasi pantaloni si aceeasi camasa, Adina, dar nu m-am gandit cat de bine merg impreuna! Super! O sa incerc combinatia cu siguranta! Sunteti frumoase si haioase :)!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics