Starting the Week With the Right Foot







[EN]:
I have to say that this week started pretty good for me. I've decided to buy some items for my home and found a great deal for a gorgeous mirror, so I'm extremely happy right now as I write this post. Tomorrow I'm going to go to grab my mirror and I'm pretty eager to see it in my house!
As for today's outfit, something pretty simple and perfect for summer days. Loose trousers are always a good choice for summer and I'm a big fan of them :D Also, the sandals with a thick heel are perfect for long walks and if they are comfortable that's even better!
That's it for today, enjoy!



[RO]:
Tare bine e cand incepi saptamana cu dreptul! Aseara, mai precis, azi noapte am luat decizia de a cumpara cateva obiecte pentru decor interior. Eram deja hotarata ce cumpar, dar azi, din intamplare, am gasit o oglinda superba si la jumatate din pretul celei pe care vroiam sa o achizitionez. Nici nu va puteti imagina ce bucurie a fost pe capul meu! Maine ma duc sa o cumpar! Asa ca urati-mi succes pentru ca va trebui sa o car prin mijloacele de transport in comun, dar fiind ca nu detin masina personala :))
In ceea ce priveste tinuta de azi, am ales ceva simplu, o pereche de pantaloni largi si subtiri, perfecti pentru vara, cu un top la fel de subtire si sandale cu toc gros. Le gasesc a fi foarte chic, dar si extrem de practice, mai ales daca trebuie sa mergi destul de mult pe jos. Cele pe care le port eu sunt si comode, ceea ce este un mare plus!
Cam atat pentru azi!











Wearing:

Blouse/Bluza - Zara
Trousers/Pantaloni - Zara
Sandals/Sandale - H&M
Bracelets/Bratari - Sammydress
Rings/Inele - H&M



Follow me on:



26 comments

  1. Opa, ce avem noi aici! :))) Cam puțintele poze! :D
    Ești minunată, îmi plac mult, mult sandalele! Și chiar am nevoie și eu de o asemenea pereche de pantaloni, nu am nimic subțire pentru vară.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, multumesc! Hai ma ca am 6 poze, suficiente, stii doar ca eu pun intre 5-8 poze pe blog :)) Pey se rezolva, mergem si cautam pantaloni :D :*

      Delete
  2. I like the unusual combination of patterns and colours.

    Kisses
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  3. Nu stiu de ce, dar dungile nu m-au cucerit atat de mult incat sa se regasesca in garderoba mea, dar niciodata nu-i prea tarziu, cine stie ce-am sa vad si are sa-mi placa atat de mult incat o sa-l iau haha :)) Trebuie neaparat sa-mi iau si eu o pereche din astia de pantaloni subtiri, pe caldurile astea sa porti pantaloni lungi mai grosi e CRIMA! :D Imi plac la nebunie sandalele tale (nu stiu daca am zis asta), pe langa faptul ca sunt frumoase par foarte, foarte confortabile, ma insel? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da e ingrozitor de cald, iar pantalonii astia sunt numai buni! Material subtire, largi, ce poti sa vrei mai mult :)) Ma bucur ca iti plac sandalele :D Asa este, sunt extrem de confortabile! :*

      Delete
  4. Ah ce-mi plac pantalonii, Adina! De cand imi doresc o asemenea pereche, ii gasesc la Zara, poate si la reducere? Nu as vrea sa cheltuiesc o avere, caci vara e pe duca, si probabil m-as imbraca de vreo 2 ori cu ei si atat!

    www.piecesofsoul.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur mult ca iti plac, Catalina! Da ii gasesti la Zara, din pacate nu la reducere :)) Incearca la Zara-ul din Plaza Romania, e posibil sa ii mai aiba acolo, in Unirii sigur nu ii au ca am trecut eu saptamana trecuta pe acolo si nu i-am vazut! Sau ii poti comanda de pe site, uite link-ul: http://www.zara.com/ro/ro/femei/pantaloni/pantalon-c%C4%83dere-u%C5%9Foar%C4%83-%C5%9Fnururi-c269187p2129168.html! Daca nu iti vin bine ii poti returna! Nu sunt foarte scumpi, 150lei, dar sigur ii mai porti si la anul :D

      Delete
  5. Sandalele acestea au innebunit multe fete, e clar! :D Le declar si eu admiratie...
    Nu stiu daca te-am mai vazut purtand dungi de/in acest fel, dar observ cat de interesant se completeaza linia coafurii tale cu ele! Da un aer special!

    Puuup, draga Adina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti plac, Felicia :X :*:*

      Delete
  6. Beautiful job! I just love this blouse and you styled it perfectly with these pants. Such a flattering look on you!
    <3
    katsfashionfix.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Anonymous8/13/2014

    Camasa nu se potriveste deloc cu pantalonii! Nici culorile, nici forma! Poate daca o bagai un pic in pantaloni... Cred ca mergea mai bine o camasa vaporoasa, alba, cu umerii lasati si asimetrica (putin mai lunga in spate).
    Sandalele sunt foarte frumoase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aici este o chestie de gust, draga sau dragul meu, ca nu te-ai semnat! Nu am vrut sa fac combinatia banala cu camasa alba supradimensionata, dupa care eu nu ma omor si care nu ar fi aratat deloc ok peste pantalonii astia, mai ales lasata libera si asimetrica, cel mai bine bagata in pantaloni, dar din nou banal :)
      Asa ca de gustibus non est disputandum!
      Si data viitoare semneaza-te ca nu omor pe nimeni pe blog pt. comentarii negative :))))

      Delete
    2. Anonymous8/13/2014

      Nu m-am semnat din greseala. Ba discutam gusturile aici! Ai ales sa-ti expui garderoba pe internet, fapt pe care-l admir, de vreme ce ma uit pe blogul tau si mai si comentez :)! E vorba, pur si simplu, ca nu-ti sta bine! Nu stiu de ce nu mai are nimeni curaj sa-ti spuna asta. Simplitatea nu e niciodata banala. Camasa aceasta chiar nu arata bine peste pantaloni! Nici cromatic nu e placut ochiului (meu!). Ar fi interesant daca ai posta o poza cu combinatia pe care ti-am recomandat-o. Cred ca ar arata mai lejer si mai chic.
      Ma numesc Ioana!

      Delete
    3. Ioana, in primul rand, nu sunt adepta stilului simplu, nu ma caracterizeaza pe mine. Probabil ca daca alti cititori nu comenteaza negativ, inseamna ca le place combinatia, cum si mie imi place, ca altfel nu o prezentam. Aici este opinia ta, banuiesc ca esti adepta unui stil simplu si nu iti plac anumite combinatii de haine si cromatice totodata. Din aceasta cauza, am spus ca este o chestie de gust, iar gusturile nu se discuta, mai ales in contextul unor stiluri vestimentare extrem de diferite! Combinatia pe care tu ai propus-o, dupa cum ti-am zis o gasesc prea banala si stereotipica pentru gustul meu, si nici nu ma avantajeaza sa port 2 piese vestimentare supradimensionate impreuna. Acum sper sa nu iei in nume de rau comentariul meu, eu doar incerc sa iti explic ce e in capul meu :)))

      Delete
  8. Anonymous8/13/2014

    Am inteles ce vrei sa spui. Uite, iti las un link ca sa intelegi ce vreau eu sa spun. Alexandra poarta o pereche de pantaloni ca ai tai, dar cu un alt imprimeu si o camasa alba. Nu arata deloc banal, ba chiar e foarte chic!

    http://www.lovely-pepa.com/travels/last-day-in-our-paradise/

    Ioana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc de link! Pantalonii ei au un croi usor diferit fata de cei pe care ii am eu cu dungi, sunt mult mai slim ai ei, iar ea este mult mai slaba ca mine la picioare :)))) Sincer e ok combinatia, dar eu nu suport bluzele de genul, cu taietura aceea la gat, ma enerveaza la culme, din nou o chestie de gust :))) Ea a mers pe o combinatie de sea side/resort, care pe mine nu ma caracterizeaza absolut deloc, nu imi place sa merg la mare, nici costum de baie nu am :)) Iti zic sigur ca la pantalonii astia ai mei cu dungi, daca as fi pus o camasa de genul as fi aratat exact ca un sac de cartofi. Si vezi tu, eu zic ca e banala combinatia cu camasa alba si pantaloni cu dungi albe pt ca nu exista un contrast de culoare, poate o camasa galbena, dar pe temperaturile astea eu nu port nimic altceva decat topuri subtiri si maieuri, asa ca nu stiu daca o sa fac combinatia sau nu cat de curand :))
      Ca tot lasam link-uri aici, eu nu stiu de cata vreme imi urmaresti tu blogul (si sper sa il urmaresti in continuare, chiar daca uneori probabil nu suntem pe aceeasi lungime de unda) , dar uite o combinatie tot cu niste pantaloni de genul, dar mai slim si asemanatori cu ai tipei, facuta vara trecuta: http://visiononfashion.blogspot.ro/2013/08/tear-drops-and-leaves.html. Acum nu stiu daca o sa iti placa sau nu, dar e mai simplista, sau ma rog ceva mai simplista pt stilul meu.
      Iar ti-am lasat un comentariu lung, dar sa stii ca eu vb. mult si din cauza asta las ditamai commenturile :))

      Delete
  9. Anonymous8/14/2014

    Combinatia din 2013 este foarte reusita! Cred ca te subestimezi! Esti slaba si iti sta bine atunci cand iti pui talia in evidenta! Oricum, te prind mai bine culorile tari!
    Ioana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ti-a placut! Erau si usor mai slim pantalonii :D Nu ma subestimez chiar deloc, par slaba pentru ca ascund prin haine, dar sunt destul de lata in solduri, am si musculatura mai pronuntata in partea inferioara a corpului, iar in partea superioara sunt mai slaba, nu cel mai bun balans, si astfel multe lucruri nu arata la fel de bine pe mine fata de cum ar arata pe o persoana proportionata aproape perfect, adica ori slaba din cap pana in picioare si fara solduri late, ori cu forme peste tot :))) Se creaza uneori o mica discrepanta, care mie nu imi place :D

      Delete
  10. Imi place foarte mult asa gen de pantaloni,sunt foarte comozi si pe timpul canicular sunt mai multi ca perfecti!

    http://vladasworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. I love the combination of stripes, the pants look very cozy, oh and I love the bracelets too! :D

    ReplyDelete
  12. I always love to see a not usual combination if colours and patterns! You did an amazing job with this look and you look awsome :)

    ReplyDelete
  13. Foarte frumosi pantalonii, iar combinatia cu bluzita e intr-adevar mai neobisnuita, dar a iesit foarte bine! :) looking lovely as usual dear!
    Pupici

    www.flashforwards.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Foarte tari pantalonii si sandalele, ce ruj folosesti? M-am decis sa incerc si roz... sunt in cautari :D Pupicei!

    http://newtouchofcolor.com/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics