Shine Bright Like A Sunshine








[EN]:
Ever since I've got this yellow dress I thought at this title: "Shine Bright Like a Sunshine". Of course you all know Rihanna's song "Shine Bright Like a Diamond" so you can easily connect them. As a fact, I'm not very fond of that song or her music either, but I think it had a say in the choosing of this post's title. 
Now let's get back to what's important here, the dress. It's the most yellow and cutest dress I have ever seen!! I adore yellow as a colour and when I saw this dress I knew it had to be mine! Though I have to say it was extremely difficult to take photos of it, as it literally shines a lot! So it's a little bit too bright in the photos and in real life it's more yellow. Also, I took two photo shoots with this dress. One with a photographer and I have to tell you that the photos he had done were awful and impossible to edit and I looked pretty weird too! And it was a pain because the weather was very hot and the dress is not exactly thin, so you can imagine. And you can guess the end of this story, I had to retake the photos and these last ones are pretty decent I would say! So my advice is: be very, very careful who's taking your photos!!
You'll find the link for the dress at the end of this post!
Enjoy!



[RO]:
Probabil ca va suna cunoscut titlul postarii de astazi! Ei bine, pura coincidenta sau subconstientul meu a luat-o un pic razna, nu de alta, dar nu ascult muzica tocmai comerciala si nici pe Rihanna nu o ascult prea des, doar in imprejurari fortate :)) Asa ca am ales acest titlu extrem de asemanator (aproape identic) cu melodia artistei de mai sus "Shine Bright Like a Diamond". Ideea este ca de cand am vazut rochia asta, numai titlul asta il aveam in cap!
Revenind la lucruri mai importante, adica rochia, nu-i asa ca este cea mai galbena si mai draguta rochie pe care ati vazut-o?! Eu care sunt obsedata de galben, atunci cand mi-a aparut prima oara in fata ochilor pe monitor am zis ca orice ar fi a mea trebuie sa fie!! Nici nu va spun ce fericita am fost cand a ajuns coletul acasa! Cu toate astea, a fost cea mai dificila rochie pe care am fotografiat-o pana acum! Materialul este putin lucios/satinat si evident ca se transforma radical in mediul digital. Asa ca apare mult mai deschisa in poze decat este in realitate si un pic cam stralucitoare. In plus a trebuit sa o pozez de doua ori. Da, de doua ori, cititi bine. Prima data am iesit cu un fotograf profesionist (sau asa se autointitula el), si in ciuda indicatiilor mele, pot sa va spun ca rezultatul a fost dezastruos! Pozele facute din unghiuri ciudate, apaream efectiv disproportionata, si foarte prost expuse, astfel incat a fost imposibil sa le editez. Nu a fost o experienta placuta, mai ales ca afara era foarte cald, iar rochia nu este foarte subtire. Asa ca, a trebuit sa repet sedinta foto, intr-o alta zi, la fel de calduroasa ca precedenta, iar de data aceasta rezultatul final este mult mai bun, zic eu :D Asa ca, dragele mele, sfatul meu este sa aveti mare, mare grija cu cine iesiti sa faceti poze!!
Gasiti link-ul pentru rochie la finalul postarii!

















Click on the pinkish words to see where the dress is from.


Click pe cuvintele roze pentru a vedea de unde este rochia.

Wearing:

Dress/Rochie - Persunmall (find it HERE/o gasiti AICI)
Sandals/Sandale - Stradivarius
Belt/Curea - New Look
Watch/Ceas - River Island
Rings/Inele - H&M



Follow me on:



36 comments

  1. So beautiful dress!! Love it!! You look so charming! xx Eszter

    www.shineonsilver.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. E superba rochita!!!! Si imi place mult cum iti sta cu parul asa <3 <3 Pupicei!

    ReplyDelete
  3. Cute dress!! and love the yellow color plus the dots pattern, really pretty
    you look gorgeous with that dress <3

    www.cinwilsoon.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, my dear! kisses

      Delete
  4. Frumoasa rochia, Adina, are un aer usor retro, ce ti se potriveste!
    Nu ti-ai mai tuns bretonul, super!

    www.piecesofsoul.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Catalina, ma bucur mult ca iti place! Ba am tuns bretonul, numai ca pozele sunt facute acum vreo 2-3 saptamani, si am purtat acea bentita din cauza caldurii :))) :*

      Delete
  5. Am venit in graba spunand: Cat de frumoasa e Adina, ce tinuta luminoasa! :) Rochita e dragalasa foc, imi place foarte mult! Croiala, culoare... tot! :) De sandale ti-am mai declarat ca-s indragostita pana peste cap! Minunat look, Adina, minunat!

    Referitor la fotografi... imi pare rau sa aflu despre o astfel de experienta esuata! Hmmm, pacat!
    Eu am mare grija :)), ma pozeaza mereu sotul care nu are nici in clin, nici in maneca cu acest domeniu; m-a mai pozat o singura data o colega, eram presata de timp la o colaborare; nu m-am gandit nicicand la alte posibilitati pentru ca nu m-as simti confortabil!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult, Felicia! Am zis sa incerc si cu un fotograf, ca se oferise omul si m-am gandit ca nu are ce sa iasa prost :)) BIne macar ca nu a trebuit sa il platesc, ca avand in vedere rezultatul, cel mai probabil s-ar fi iscat o confruntare nu tocmai placuta! :*

      Delete
  6. Rochita e absolut superba! Imi place cum ai ales sa o porti. Ai un zambet minunat!
    http://www.xcentrica.ro/adidasii-o-alegere-indrazneata/

    ReplyDelete
  7. Ce frumoasa e tinuta. Nu cred ca am mai vazut sandalele astea pana acum, sunt foarte frumoase.

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! Am mai purtat sandalele si in alte postari, le am de peste un an de zile :D :*

      Delete
  8. Anonymous8/27/2014

    :) http://laurafashionblog.wordpress.com/

    ReplyDelete
  9. foarte frumoasa rochita <3

    ReplyDelete
  10. Arati absolut adorabil de fiecare data cand porti genul asta de rochite, acum cu atat mai mult cu cat rochia are un print si o culoare de vis!

    Imi pare rau sa aud de experienta esuata cu fotograful "profesionist", de asta ma cam feresc si eu sa ma las fotografiata de altcineva care nu e sotul meu ^_^

    Te pup :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! :* Eh, din experiente se invata :)))

      Delete
  11. Ce rochie frumoasa! imi place mult mult!

    www.eager4fashion.com

    ReplyDelete
  12. Tu esti una dintre persoanele carora le sta bine in galben. Si crede-ma ca nu multi sunt asa norocosi :D
    Rochita e minunata, iti vine tare bine si tind sa spun ca acesta este genul tau de rochie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, multumesc frumos :X Ador galbenul, iar complimentul tau imi da un sentiment tare placut :X :*:*

      Delete
  13. Adina, you are a ray of sun with this dress, looking utterly gorgeous and refined! I imagine must not have been easy at all to take the photos with it but they turned out so beautiful!:) Many kisses! xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, thank you so much, Lilli! I'm glad you like my outfit and photos! kisses

      Delete
  14. Cand e vorba de poze ma bazez pe sot, fratior si... trepied! :)
    Superba rochita imbulinata, arati ca o papusica! xoxo

    ReplyDelete
  15. Kombini beğendim :) elbise çok hoş :)
    bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete
  16. Miruna8/28/2014

    Buna Adina,
    Pari o tipa draguta si iti urmaresc aproape zilnic blogul desi rar gasesc tinute pe gustul meu. Ce ma "deranjeaza" este ca vad ca si tu la fel ca majoritatea bloggerilor ai imbratisat moda comandatului de pe site-urile chinezesti. Inteleg ca sunt mai ieftine, chiar si eu am comandat de 2 ori dar materialele mi s-au parut groaznice si arata cheap. Observ ca majoritatea tinutelor tale sunt de pe asemnea site-uri si nu inteleg de ce. Din comentarii vad ca mereu celelalte cititoare te felicita pt tinute. Am impresia ca sunt singura careia i se pare ca toate aceste produse arata groaznic in realitate. Mi-ar placea sa te vad si in alt gen de tinute.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Miruna,
      Ma bucur ca imi urmaresti blogul, chiar daca nu toate tinutele sunt pe gustul tau! Probabil ca avem stiluri vestimentare diferite :D
      Eu nu am imbratisat moda comandatului de pe site-uri chinezesti! Am foarte putine produse de pe site-urile chinezesti, si de regula nu apare mai mult de un produs sau 2 pe luna pe blog de acolo! Iar lucrurile pe care eu personal mi le-am comandat au fost foarte ok si de o calitate buna, altfel nu le-as fi postat! Deci, gresit, nu am toate tinutele de pe asemenea site-uri! Majoritatea hainelor mele sunt de la Zara, H&M, Asos sau Mango!!!
      Spre deosebire de alti bloggeri care arata numai tinute de pe site-uri chinezesti, eu nu ma limitez doar la colaborari, ci imi cumpar personal o multime de haine din magazine de la noi sau din afara!
      Probabil ca nu ai avut o experienta tocmai buna cu site-urile chinezesti, dar eu nu am avut probleme pana acum, si daca mai vezi la mine pe un blog cate un site chinezesc, este vorba fie de o colaborare, fie de accesorii pe care mi le-am cumparat de acolo pentru ca sunt calitativ mai bune decat ce se vinde la noi in tara, care la fel sunt luate de pe site-uri chinezesti (stiu si de unde) si nu are sens sa platesc de 3-5ori mai mult!
      Nu stiu ce alt gen de tinute ti-ar placea sa vezi, poti fi mai exacta? :)

      Delete
  17. Morrendo de amores por este vestido!

    Beijos, Jell & Marcelo
    www.urbanoeretro.com.br

    ReplyDelete
  18. Fit and flare dresses are so figure flattering. Your dress is so charming and you look so lovely wearing it.

    Sharon
    http://www.afashioncrowd.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Ce bine-ti vine rochita! E foarte draguta! Sa o porti sanatoasa ca se aseaza superb!

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics