Alege Be.You.Tiful Luxury Herăstrău dacă vrei să te simți specială

adina nanes vision on fashion
Noi femeile suntem mereu în căutarea acelor locuri care ne facă să ne simțim, dar să și arătăm speciale. Și nu este ușor să găsești un asemenea loc, mai ales în București, oraș în care saloanele de înfrumusețare se găsesc la tot pasul. Spun asta pentru că de-a lungul anilor am încercat serviciile mai multor saloane și foarte puține au reușit să mă impresioneze și mai puține să mă facă să mă simt specială. Asta până ce am trecut pragul salonului Be.You.Tiful Luxury Herăstrău, despre care vreau să vă vorbesc în acest articol.

Primul lucru pe care l-am observat a fost numele aparte pe care acest salon îl are ”Be.You.Tiful Luxury” și care mie una îmi sugerează că eu sunt cea care trebuie să fiu frumoasă și să am parte de tot ce este mai bun! Al doliea lucru pe care îl observi în momentul în care pășești pragul salonului este că toată lumea te întâmpină zâmbind călduros. Pentru mine este foarte important ca atmosfera să fie primitoare într-un salon, iar personalul prietenos, deoarece acestea sunt elementele unui mediu relaxant în care eu mă simt bine. Al treilea lucru pe care l-am observat a fost salonul în sine și designul minimalist, dar luxuriant al acestuia, care mi-a plăcut în mod deosebit. 

În ceea ce privește serviciile salonului acestea încep cu sevicii de coafor, servicii de înfrumusețare, manichiură, pedichiură, microblading, extensii de gene, epilare definitivă, masaj și altele, dar și servicii de estetică, deoarece Be.You.Tiful Luxury Herăstrău nu este doar un simplu salon, ci se continuă cu o clinică de estetică, Cliniq Luxury Center. Pot să spun să este singurul loc în care poți găsi tot ceea ce îți dorești în materie de frumusețe. Iar personalul salonului și cel al clinicii vor avea grijă să alegi serviciul potrivit ție și nevoilor tale și să pleci cu zâmbetul pe buze și să te reîntorci mereu cu drag la ei. Vor avea grijă să te simți și să arăți specială!

cliniq luxury center

În ceea ce mă privește pe mine, eu am ales de data aceasta o împletitură specială. De ce? Ei bine, după cum știți, o perioadă lungă de timp am avut părul tuns bob, lungime care nu mi-a permis să fac prea multe lucruri cu părul meu. Dar acum că l-am lăsat să crească și că este mai lung este ceva mai manevrabil, dar cu anumite limitări în continuare. De aceea eram foarte curioasă cum ar arăta o împletitură făcută din părul meu, mai ales ca am și breton pe care îl las să crească. În plus, pentru acelea dintre voi care nu aveți părul foarte lung și care vreți o împletitură sau o coafură specială m-am gândit că nu ar strica să vă arăt ce poate ieși și unde vă puteți aranja astfel părul! De fiecare dată când voi testa și alte servicii ale salonuului am să vă povestesc despre ele.

De părul meu s-a ocupat, Gabi, căruia vreau să îi mulțumesc pentru că a realizat o împletitură superbă foarte repede. A făcut o împletitură aparte dintr-un păr de lungime medie, iar aceasta a rezistat toată ziua și cu părere de rău a trebuit să o desfac înainte de culcare. 

Așa că, dragele mele, dacă sunteți în căutarea unui salon aparte, unde să vă simțiți cu adevărat speciale într-un cadru relaxant și prietenos, atunci Be.You.Tiful Luxury Herăstrău este locul în care trebuie să ajungeți. 

impletitura speciala

Alege Be.You.Tiful Luxury Herăstrău dacă vrei să te simți specială

Be.You.Tiful Luxury Herăstrău


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics