Fancy Accessories - The Faux Fur Collar

zara green blazer
Blazer/Sacou - Zara || Faux Fur Collar/Guler din blană artificială - Dresslily (here/aici) || Jeans/Blugi - H&M || Shoe Boots/Botine - H&M || Belt/Centura - H&M || Choker/Choker - Rosegal (here/aici) || Earrings/Cercei - Sammydress 

[EN]: There are moments when we want to look special even during the winter season when it's so difficult to look amazing under so many thick clothes. For those times when we want to wear something fancy, but appropriate with the cold weather, we just need an accessory that fits well to the winter season's vibe. For example, a fur collar or a fur hat.

I rarely wear fur hats and when I have a beautiful hairstyle, no hat will touch my head! So, I've picked a beige faux fur collar from Dresslily as the main focus point into today's outfit. You can wear a fur collar with a blazer or a coat, but even with a blouse or a dress, it's a great accessory that can make you stand out however you'll decide to wear it. I've worn the fur collar with a dark green blazer, a black velvet choker from Rosegal, jeans, high heels and because I wanted the outfit to be very stylish, I've added a black belt with gold elements and a pair of statement earrings. 

You can wear an outfit like mine to a restaurant, to a meeting with friends or if you go to a fancy event. And because of the fur collar, your outfit will be very appropriate for winter too! 

Be.You.Tiful Luxury Herăstrău has taken care of my beautiful hairstyle and you can read more about the salon here and the photos were taken inside Cliniq Luxury Center.



[RO]: De cele mai multe ori iarna purtăm cât mai multe straturi de haine groase pentru a face față gerului de afară și rareori ținutele din sezonul rece arată bine. Și sunt sigură că sunt momente când vrem să avem o ținută mai aparte, dar potrivită totuși cu temperaturile de afară. Ei bine, atunci când vrem o ținută specială de iarnă nu avem nevoie de foarte multe elemente, un guler de blană sau o căciulă de blană vor fi de efect!

Eu nu dețin și nici nu pot să zic că îmi plac în mod deosebit căciulile de blană, mai ales să le port atunci când părul este aranjat. Așa că mă îndrept de fiecare dată către gulerele de blană. De data aceasta, am ales să port un guler bej din blană artificială de la Dresslily. Acesta este punctul central al ținutei de azi. Puteți purta gulerul de blană la sacouri sau paltoane, dar și la bluze sau rochii, dacă vă doriți o ținută care să iasă în evidență. Eu l-am purtat cu un sacou verde închis, cu un choker din catifea neagră de la Rosegal, cu blugi, tocuri și pentru că am vrut o ținută deosebită am adăugat în talie o curea cu elemente aurii și o pereche de cercei statement.

Puteți purta o ținută ca a mea la un restaurant, la o întâlnire cu prietenii sau la un eveniment mai pretențios. Și grație gulerului din blană, ținuta va fi în ton cu iarna!

De părul meu s-au ocupat cei de la Be.You.Tiful Luxury Herăstrău, despre care v-am povestit mai multe aici, iar pozele au fost făcute la Cliniq Luxury Center.  

fancy winter outfit

mirror mirror on the wall who is the fairest of them all

winter look vision on fashion

how to wear the fur collar

the blazer with fur collar

cum sa porti gulerul de blana

cliniq luxury center

hair style braids

live in style

sacoul cu guler de blana

tinuta eleganta de iarna

vision on fashion adina nanes


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics