Summer Vibes in the City

adina nanes rochie Bonprix


Anul acesta am avut parte de cea mai călduroasă vară de până acum. Și cum o bună parte din timpul meu s-a împărțit între birou, casă și scurte ieșiri în oraș, pot spune că a fost o adevărată provocare în a găsi ținute potrivite temperaturilor înalte. 
 
De cele mai multe ori am ales să port rochii și chiar am reușit să adaug câteva noi în garderobă, ideale pentru vreme caniculară, una dintre ele fiind și cea pe care o port și pe care a găsit-o la Bonprix. Nu este o noutate că îmi plac rochiile midi și maxi, numai că multe dintre ele sunt realizate din materiale sintetice, ceea ce le face extrem de greu de purtat atunci când temperaturile depășesc 35 de grade celsius. Motiv pentru care caut mai mereu rochii din bumbac sau din materiale care să permită corpului să respire. Am avut noroc cu rochia galbenă de la Bonprix care corespunde crieriilor mele, ba chiar mai mult, nu are mâneci și nici nu trebuie călcată după ce este spălată pentru că nu se șifonează absolut deloc. Este rochia ideală pentru vară!
 
Am purtat-o prima oară într-o sâmbătă extrem de călduroasă, când temperatura de afară a depășit 35 de grade și pot spune că, deși este o rochie maxi (cel puțin în cazul meu așa este, dată fiind înălțimea mea nu tocmai generoasă de 1,59cm), nu am simțit niciun discomfort. Ba chiar am purtat-o întreaga zi de la ora 14:00 și până la ora 20:00. 
 
adina nanes Bonprix

 
Bineînțeles că nu m-aș fi putut plimba atât de mult prin diverse zone ale orașului fără sandale comode. Sandalele albe le-am luat tot de la Bonprix și am mers la sigur în ceea ce le privește, deoarece le aveam și pe maro din vara trecută și știam că nu îmi vor cauza nicio problemă. Ba chiar îmi plac mai mult pe alb, deoarece mi se pare că se potrivesc mai bine ținutelor în nuanțe deschise și merg foarte bine și cu blugi și cămăși albe.
 
Geanta se potrivește la fel de bine întregii ținute și este tot o achiziție proaspătă și inspirată, făcută în perioada reducerilor, când am gasit-o la jumătate de preț la Zara. Este un model clasic ce poate fi purtat cu numeroase ținute. 
 

adina nanes lifestyle


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!




No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics