Început de primăvară

 
adina nanes spring look

Ultimele luni au fost un soi de rollercoaster care mergea mai mult de sus în jos decât în direcția opusă. Practic, am avut de înfruntat o serie de întâmplări nefericite, care cumva au schimbat cursul noului an și chiar al vieții în general. Și cu toate că nu pot spune că am ieșit încă la suprafață, cumva încerc să revin la vechile obiceiuri și la lucrurile care îmi făceau plăcere înainte pentru că indiferent cu ce ne confruntăm este bine să păstrăm o doză de normalitate în viețile noastre. 
 
Iar acum că a venit primăvara și totul prinde viață, cumva mă face să privesc totul într-o notă mai optimistă. Zilele însorite, florile care ușor ușor încep să își facă simțită prezența peste tot în jur, terasele stradale unde poți bea o cafea într-o zi liniștită de weekend, toate îmi oferă o stare de liniște pe care nu am avut-o în iarnă. 
 
Chiar și faptul că în sfârșit îmi pot diversifica ținutele și că au devenit mult mai lejere, mă fac să ies pe ușă cu zâmbetul pe buze, căci până la urmă atunci când porți o ținută în care te simți bine, ești mult mai încrezătoare și mai bine dispusă. 
 
De altfel, chiar am ieșit la o scurtă plimbare weekendul trecut și am putut purta noul pulover de la Bonprix într-o ținută perfectă pentru o zi mai răcoroasă de început de primăvară. Ba chiar am dus-o într-o notă mai elegantă adăugând botinele cu toc tot de la Bonprix, căci, de ce nu?! Și pentru că nu mai ieșisem de mult să fac fotografii pentru blog, m-am gândit să iau si aparatul DSLR dacă tot aveam rucsacul la mine, numai că pe grabă fiind am uitat bateria acestuia acasă și am fost nevoită să folosesc telefonul pentru poze. Lipsa activității din această zonă s-a făcut simțită de data aceasta!
 
adina nanes

adina nanes bonprix

 
 
 
Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics