4 modele de incaltaminte pentru tomana/iarna de la Modlet, magazin incaltaminte

Suntem in plin sezon rece sau cel putin ar trebui sa fim, caci temperaturile de afara sunt destul de ridicate inca. Asta nu inseamna ca nu putem purta ghetele preferate sau ca nu trebuie sa ne gandim ce bocanci sau cizme putem adauga in garderoba. De altfel, este momentul perfect cand putem face asta! 
 
Atunci cand cautam incaltaminte pentru sezonul rece, este foarte important sa ne orientam catre magazine care pe langa faptul ca ofera cele mai noi modele ce urmaresc trendurile actuale, ofera si o calitate ridicata pentru produsele lor. Un astfel de magazin incaltaminte este Modlet! 
 
Pe Modlet.ro puteti gasi o varietate foarte mare de produse, realizate atat din piele naturala, cat si din piele sintetica, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Din sutele de modele pe care le ofera spre vanzare este imposibil sa nu gasiti ceva care sa va placa. 
 
Iar pentru a face lucrurile cat mai usoare pentru voi, am ales 4 modele de incaltaminte ideale pentru tomana-iarna, care nu ar trebui sa lispeasca din garderoba niciuneia dintre voi!
 
 


1. Ghetele scurte negre cu insertii florale
Initial as fi recomandat o pereche clasica de ghete tip Chelsea, insa modelul cu insertii florale gasit la Modlet mi s-a parut a fi mai aparte. Acest tip de ghete nu trebuie sa lipseasca din garderoba, sunt un clasic si sunt potrivite absolut oricarei tinute, fie casual, fie office! De exemplu, merg perfect cu jeansi skinny negri si o geaca de piele pentru o tinuta tipica de toamna sau cu o rochie midi si un palton negru lung pentru o tinuta de iarna. 




2. Bocancii negri cu siret si fermoar
In prezent exista o multime de modele de bocanci pe piata, unele mai interesante ca altele, insa modelul tipic si poate ca si cel mai versatil este ce al bocancilor cu siret si fermoar. Sunt ideali pentru toamna, dar si iarna, mai ales pentru zilele ploioase sau cele in care trebuie sa infruntati viscol si munti de zapada! Iar moda este foarte permisiva acum, asa ca puteti purta bocancii in aproape orice combinatie, cu exceptia tinutelor elegante si office. Plus, ii puteti purta chiar si vara cand mergeti la festivaluri! Practic, sunt una dintre cele mai bune investitii pe care le puteti face!
 


3. Botinele elegante cu toc
Ei bine, pentru acelea dintre voi care prefera look-urile elegante sau merg la birou si trebuie sa poarte tinute office, o pereche de botine negre cu toc nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba. Iar modelul pe care l-am ales de pe site-ul celor de la Modlet, magazin incaltaminte, este ideal pentru ceea ce aveti nevoie. Aceste botine vor completa perfect costumul preferat si vor adauga un plus de feminitate! In plus, vor arata extrem de bine in combinatie cu rochii si fuste midi, fie ca sunt tip creion, fie ca sunt in clos! 
 


4. Cizmele lungi fara toc
O pereche de cizme lungi fara toc este un must have pentru toamna-iarna! De preferat de culoare maro si cat mai similare clasicelor cizme pentru calarie. Pe langa faptul ca sunt foarte practice pe timp de iarna, sunt si foarte elegante, mai ales gratie aplicatiei metalice din jurul gleznelor. Ca sa nu mai spun ca un astfel de model de cizme arata absolut fabulos in combinatie cu o pereche de jeansi skinny si un pullover supradimensionat de culoare bej!


Bineinteles, ca la Modlet veti gasi o multime de variatii ale modelelor pe care vi le-am prezentat si nu numai! Este timpul sa profitati si sa va pregatiti garderoba pentru sezonul rece!




No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics