Produsele mele preferate de la Lancôme

3 produse preferate de la Lancome

Cu toții avem un brand preferat sau eventual preferăm mai mult produsele unul anumit brand comparativ cu cele ale altor branduri. În cazul meu, Lancôme a ocupat mereu un loc special când a venit vorba despre parfumuri sau produse de îngrijire. Adevărul este că am o adevărată slăbiciune pentru parfumurile acestui brand, pur și simplu combinațiile se potrivesc perfect personalității mele! 

Așadar, după cum bine ați intuit, în articolul de astăzi am să vă prezint trei dintre produsele mele preferate de la Lancôme. 


Lancome Hypnose


1. Lancôme Hypnose
Nu pot spune decât că parfumul meu preferat este de departe Hypnose de la Lancôme. Este o apă de parfum intensă și puternică în care predomină aromele orientale. Floarea pasiunii se îmbină cu vanilia și iasomia, o combinație dulce a cărei intensitate nu se diminuează pe parcursul întregii zile! Da, această apă de parfum poate fi purtată întreaga zi fără absolut nicio problemă. De altfel, acest lucru îmi place extrem de tare la Hypnose, alături de aroma puternică de vanilie. Este un parfum delicios de dulce și potrivit femeilor cu personalitate puternică. 
 
 
 
Lancome Monsieur Big Mascara

 
2. Mascara Monsieur Big 
În momentul de față este Lancôme Monsieur Big este mascara mea preferată. Trebuie să recunosc că nu mi-a plăcut în mod deosebit la început, însă pe măsură ce am folosit-o din ce în ce mai des, cu atât mi-a plăcut mai tare! Vine în două culori, negru și maro. Eu am optat pentru clasicul negru. Este o mascara pentru volum care potrivit descrierii crește volumul genelor de 12 ori și are o rezistență de până la 24 de ore. Într-adevăr, comparativ cu alte mascara pentru volum, aceasta oferă un volum impresionant genelor, fără a le lipi, fără a face cocoloașe și fără a se întinde la final de zi. În plus, lucrul care mie îmi place cel mai mult este că negrul este foarte intens, iar acest lucru ajută la accentuarea volumului genelor, intensificând în același timp privirea. Este un mascara ce își merită toți banii, iar la Notino o veți găsi la un preț extrem de bun!
 
 
 
Lancome Genifique Advanced

 
3. Lancôme Génifique Advanced
V-am mai povestit despre serumul Lancôme Génifique Advanced. Mi se pare a fi de departe cel mai bun serum pentru ten, iar eu am avut grijă să îmi achiziționez o variantă mare de 75ml. Îl puteți găsi și în variante de 30, 50 și chiar 115ml la Notino. 
Lancôme Génifique Advanced este un serum anti-îmbătrânire cu rol în reducerea ridurilor și refacerea fermității tenului. Conține acid hialuronic alături de 4 probiotice și 3 prebiotice ce restabilesc echilibrul microbiomului pielii. Chiar după primele zile de aplicare se poate observa că tenul devine mai luminos și este mai hidratat. Este recomandat să fie folosit atât seara, cât și dimineața, însă eu prefer să îl folosesc doar seara. Folosesc aproximativ 2 picături pentru ten și una pentru gât. Se absoarbe imediat în piele și nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă, ceea ce este efectiv minunat! Pot să spun că va rămâne prezent în rutina mea de îngrijire mult timp de acum înainte!

Bineînțeles, am și alte produse preferate de la Lancôme, însă acestea sunt de departe în top 3!
 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics