Cele mai bune lacuri de unghii pentru o manichiură rezistentă

cele mai bune lacuri de unghii pentru o manichiura rezistenta


 

De când mă știu am avut o adevărată pasiune pentru lacurile de unghii și pot spune că am o adevărată colecție, chiar dacă în prezent prefer nuanțele ceva mai temperate și nu atât de colorate. Îmi amintesc cum în trecut atunci când vedeam un lac de unghii într-o culoare puternică trebuia să îl cumpăr imediat, mai ales dacă era vară și îi asociam nuanța cu marea sau vacanța. Iar pentru sezonul de toamnă-iarnă foloseam cu totul și cu totul alte nuanțe.


Pot spune că am testat numeroase lacuri de unghii de-a lungul anilor și cunosc destul de bine majoritatea brandurilor, care sunt bune, care mai puțin bune și cum este raportul calitate-preț. Și sunt câteva cărora le-am rămas fidelă de-a lungul anilor pentru calitatea foarte bune pe care au avut-o mereu. Printre acestea se numără ojele de la OPI și Catrice, ambele foarte bune și rezistente!



OPI lac de unghii


Lacurile de unghii OPI

Lacurile de unghii de la OPI sunt printre cele mai vechi folosite de mine. Să fie mai bine de 10 ani de când le folosesc, cumva de când au intrat pe piața românească. Îmi amintesc și acum că am fost foarte curioasă să le încerc, numai că prețul era destul de mare la vremea respectivă. De altfel, nici acum nu sunt foarte ieftine, însă raportul cantitate-calitate-preț este extrem de bun! Prima oară am intrat în contact cu oja OPI într-un salon de cosmetică și am rămas impresionată cât de repede s-a uscat și ce bine a rezistat pe unghii. Practic, acela a fost momentul în care am decis că trebuie să îmi cumpăr și eu pentru acasă. Zis și făcut, nu am cumpărat una singură, ci patru dintr-un foc, iar de atunci sunt nelipsite din colecția mea. Se aplică ușor, se usucă repede, rezistă bine pe unghii, iar marele plus este că nu e nevoie să aplici top coat, decât dacă vrei neapărat un efect glossy. 



Catrice lac de unghii


Lacurile de unghii Catrice

O adevărată surpriză frumoasă a fost reprezentată de lacurile de unghii de la Catrice. Le-am introdus în colecție relativ recent, mai mult din curiozitate. Am văzut că aveau un preț foarte bun la Notino și am zis că merită să le încerc. Nu pot să spun decât că am rămas impresionată de oja Catrice, este foarte pigmentată, are putere mare de acoperire, nefiind necesar un al doilea strat și rezistă foarte bine, chiar și fără top coat. Eu prefer să o aplic în două straturi, urmate de top coat, iar efectul este de manichiură semipermanentă și rezistă mai bine de o săptămână. De departe sunt printre lacurile mele de unghii preferate!


Ținând cont că sunt atât de multe oje clasice calitative pe piață la ora actuală, cred că voi prefera multă vreme de acum încolo manichiura clasică. Mai ales că pot să îmi fac manichiura în confortul propriei case, când vreau eu și să alternez culorile după bunul plac. Iar acum că este vară pot să mă joc și mai mult cu lacurile de unghii și să fac combinații îndrăznețe și interesante! 


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics