Două parfumuri fresh pentru primăvară

notino parfumuri de primavara


Primăvara, când temperaturile încep ușor, ușor să crească, este momentul perfect pentru parfumuri fresh cu note de citrice și arome ușor florale. De altfel, pot spune că iarna prefer parfumurile mai puternice, cu arome de vanilie și mosc, iar primăvara mă orientez către miresme proaspete.


Două dintre parfumurile mele preferate pentru sezonul cald, pe care le folosesc de foarte mulți ani, sunt: L'Eau Kenzo pour Femme și Calvin Klein CK One.

 

 

kenzo l'eau pour femme


L'Eau Kenzo pour Femme

 

Îmi amintesc că prima oară am mirosit acest parfum când aveam în jur de 14 ani și m-am îndrăgostit pe loc de el. Au trecut aproape 18 ani de atunci și este în continuare unul dintre parfumurile mele preferate, în special pentru sezonul cald. Este un parfum floral destul de subtil și fresh cu o ușoară aromă amăruie. Mă duce cu gândul la vară, la valurile mării și la prospețime. 

 

Notele predominante sunt de mentă, mandarină, piper roz, tonuri acvatice, lotus, piersică, lemn de cedru și mosc alb. Chiar dacă este o apă de toaletă se păstrează mult timp pe piele!

 

L'Eau Kenzo pour Femme a fost lansat în 1996 și a fost creat în onoarea apei și a naturii sale lipsite de restricții. Iar în tot acest timp, pot spune că nu și-a schimbat absolut deloc aroma sau proprietățile. Ba chiar am avut și câteva variante lansate în ediție specială care mi-au plăcut tare mult. 

 

Prețul acestei ape de toaletă este foarte bun, iar eu ultima oară l-am achiziționat de la Notino, unde a, găsit cea mai bună ofertă de pe piață!

 

calvin klein one

 

Calvin Klein CK One

Un alt parfum pe care cred că l-am descoperit cândva în perioada liceului și de care nu m-am mai despărțit este CK One de la Calvin Klein. Este de fapt o apă de toaletă unisex cu un preț foarte bun și care vine în mai multe variante, cea mai mare fiind de 300ml. 

 

Dacă vă plac notele de citrice și vreți un parfum cu miros de portocale, acesta este o alegere excelentă! Predomină aromele de mandarină, ananas, bergamotă, lămâie, papaya, cardamon, lemn de santal, nucșoară, iasomie, violetă, mosc. 

 

Partea bună a acestui parfum este că îl puteți folosi împreună cu partenerul, fiind unisex. De asemenea, un mare plus al faptului că nu este destinat doar femeilor este că are o aromă mai puternică și se menține mult mai bine pe parcursul întregii zile spre deosebire de alte parfumuri fresh. 

 

 

Un alt parfum fresh pentru care am o mare slăbiciune și pe care vreau neapărat să îl recumpăr cât de curând este Light Blue de la Dolce & Gabbana. La fel ca pe celelalte două l-am descoperit în adolescență și nu am mai renunțat la el. Are note ușor florale și de citrice, însă este puțin mai dulceag comparativ cu CK One și L'Eau Kenzo. Mă gândesc dacă să iau o variantă mare sau una mai mică pe care să o port mereu în geantă cu mine pe timpul verii sau, de ce nu, ambele.

 

Alte parfumuri pe care le găsesc ideale pentru primăvară sunt Versense de la Versace și noul Olympea Blossom de la Pacco Rabanne. Pe primul îl am deja acasa, iar celălalt se află în wishlistul meu!

 

 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

 
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics