Idei de cadouri de Valentine's Day pentru ea

yves saint laurent opium

 

Este februarie, luna iubirii, când toți îndrăgostiți sărbătoresc Valentine's Day!

 

Sunt sigură că mulți dintre voi v-ați făcut planuri pentru 14 februarie și că vreți să celebrați momentul într-un mod cât mai aparte! Însă nu trebuie să uitați și de cadouri! 

 

De regulă, cadourile pentru astfel de evenimente sunt cele clasice: flori, cutii cu bomboane de ciocolată sau bijuterii. Eu vă sfătuiesc totuși să vă surprindeți jumătatea cu altceva, mai ales ca atunci când vine vorba de cadouri de Valentine's Day pentru ea aveți o grămadă de variante! Iar pentru a vă face căutarea mai ușoară, am selectat câteva produse de la Notino care ar aduce zâmbetul pe buze oricărei femei!



1. Opium de la Yves Saint Laurent - un parfum elegant

Dacă aveți un buget mai mare, vă sfătuiesc să vă îndreptați către un parfum! Unul dintre cele mai populare și elegante parfumuri, adorate de femei din întreaga lume este Opium de la Yves Saint Laurent. Este un parfum oriental cu un miros foarte puternic cu o compoziție inedită de flori de portocal, pară, piper roz, vanilie, iasomie, cafea, patchouli și cedru. Iar designul sticlei este unul luxuriant, care îl face să pară că este o bijuterie.

 

Sunt sigură că jumătatea voastră ar fi foarte fericită dacă ar primi un astfel de cadou de Valentine's Day! Mie mi-ar plăcea la nebunie să primesc varianta full size a acestui parfum, însă momentan mă bucur de varianta lui mini. 

 

maybelline l'oreal ruj lichid mat


2. Un ruj lichid mat rezistent 

Pentru un buget mediu, vă sfătuiesc să optați pentru un ruj lichid mat pe care îl puteți oferi celei dragi alături de un buchet de flori. 

 

Puteți alege fie Super Stay Matte Ink de la Maybelline, fie Rouge Signature de la L'Oreal Paris. Ambele sunt foarte pigmentate și rezistă pe buze întreaga zi fără a necesita o altă aplicare. În plus, nu usucă deloc buzele, iar varietatea de nuanțe pe care le puteți găsi la Notion este foarte mare.



apa termala avene


3. O apă termală care răsfață pielea

O altă idee de cadou, tot pentru un buget mediu spre mic, este reprezentată de apa termală de la Avene. Știu multe femei care adoră acest produs și care nu se despart niciodată de el. În plus, nici nu poți da greș cu o apă termală cadou, iar dacă nu știi sigur ce preferințe are persoana iubită, poate fi alegerea perfectă!

 

Apa termală de la Avene este potrivită tuturor tipurilor de piele, chiar și sensibilă, și calmează iritațiile, roșeața, hidratează și catifelează tenul și îi conferă o senzație de prospețime. Iar acum pe timp de iarnă este extrem de utilă!


Iar pe final, nu vreau să îi uit nici pe domni, căci și lor le place să primească cadouri! La Notino veți găsi o mulțime de cadouri de Valentine's Day pentru el, de la parfumuri, produse de îngrijire corporală, produse destinate tenului până la produse de casă și inclusiv odorizante pentru mașină! 

 

În plus, la Notino aveți posibilitatea de a opta pentru o ambalare cadou ”romantică” în cutii elegante sau, dacă alegeți să oferiți cadou un parfum sau un produs de machiaj, puteți alege să îl gravați cu un mesaj personalizat. 

Sunt sigură că dacă veți alege unul dintre aceste cadouri de Ziua Îndrăgostiților nu veți da greș, iar persoana iubită va fi extrem de încântată.

 

 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!




No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics