All Black Winter Outfit


adina nanes

 

[RO]: Trebuie să recunosc că ținutele de iarnă nu sunt tocmai favoritele mele. În mare se datorează faptului că nu mă dau în vânt după hainele foarte groase, dar și pentru că aceste ținute sunt foarte greu de fotografiat când este frig afară. Iar când temperaturile sunt extrem de joase este cu atât mai dificil pentru că mâinile și nasul meu se înroșesc foarte tare și e dificil să le modific culoarea atunci când editez pozele. Ca să nu mai spun că atunci când este extrem de frig mâinile se fac chiar vineții. Groaznic!


Dar cum această iarnă a fost cam ca o primăvară până acum, cel puțin în București, am reușit să fotografiez o nouă ținută pentru blog!


Știți bine că ador să port negru și ținute all black. Le găsesc a fi tare elegante. De aceea m-am gândit că nimic nu ar fi mai potrivit pentru iarnă ca o ținută feminină integral neagră. De altfel, noua mea jachetă neagră de la Bonprix a fost ideală pentru acest tip de ținută. În plus, să știți că acest tip de paltoane din material buclat cu franjuri sunt în tendințe în acest sezon și în general sunt piese clasice și foarte feminine! 


Am combinat jacheta de la Bonprix cu elemente basic precum blugii negri skinny, un pulover basic tot negru, o beretă neagră și o pereche de botine cu toc și vârf ascuțit. Accesoriile le-am ales pe auriu și negru, tocmai pentru a se asorta cu nasturii aurii ai paltonului. Iar geanta maro tip casetă de la Topshop alături de rujul roșu și lacul de unghii tot roșu au reprezentat petele de culoare din această ținută!


Voi ce fel de ținute preferați să purtați iarna?

 

adina nanes all black winter outfit

Jacket/Jachetă - Bonprix (HERE/AICI) | Jeans/Bugi - Zara | Booties/Botine - H&M

Beret/Beretă - Bershka | Bag/Geantă - Topshop | Watch/Ceas - Daniel Wellington

Necklace/Lanț cu pandantiv - Les Georgettes by Altese | Rings/Inele - Daniel Wellington


adina nanes winter outfit

adina nanes fashion blogger

adina nanes blogger de moda

adina nanes bonprix black jacket

adina nanes personal style

adina nanes street style

 

[EN]: I have to admit winter outfits are not my favourite. Mostly because I'm not very fond of thick clothes and secondly because they are very difficult to shoot outside when it's cold. This second part with the low temperatures is the most difficult for me because my hands and nose become super red and they are almost impossible to edit! And if it's extremely cold my hands become purple! Awful!

 

However, until now this winter was like spring here in Bucharest and I've managed to shoot a new outfit for the blog. 

 

As you already know I love wearing full black outfits, I find them to be very elegant. This is why I thought that my new jacket from Bonprix would look best in this type of outfit. After all is a very classy coat which fits best in a classic mix. So, I've added a pair of skinny jeans and a black top, a black beret with pearls, high heeled booties and a mix of gold and black accessories that went so well with the jacket's gold buttons. And the drop of colour was my camel case bag from Topshop.  

 

It can even be styled as a gothic coat with proper make-up an accessories. It's quite versatile!

What kind of outfits do you like wearing during the winter season?  


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!




No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics