Fall Outfit in Fuchsia-Red and Black

adina nanes red animal print dress
  

Dress/Rochie - Bonprix (HERE/AICI) | Blazer/Sacou - H&M | Booties/Botine - H&M 

Bag/Geantă - H&M | Slippers/Papuci - Bonprix (HERE/AICI)

Hat/Păărie - Zara | Watch/Ceas - Daniel Wellington

 

[RO]: Toamna este clar sezonul meu preferat și nu pentru că sunt născută pe 31 octombrie, ci pentru că doar în acest anotimp întreaga natură are nuanțe superbe de galben și arămiu și pentru că în sfârșit îmi pot purta în voie toate jachetele și sacourile!

 

Pot să spun că am o colecție destul de faină de sacouri și că ador să le port în tot felul de combinații. Numai că nu este chiar atât de simplu. Primăvara le pot purta foarte puțin pentru că temperaturile cresc brusc și se face prea cald pentru jachete sau sacouri. Îmi rămâne astfel toamna, când vremea rece ține destul de mult, mai ales că urmează iarna, așa că este perioada de care încerc să profit cât mai mult!

 

Una dintre combinațiile mele preferate este cea dintre o rochie scurtă sau midi, uneori chiar și lungă, și o geacă de piele neagră, de regulă tip biker scurtă. Numai că în acest an am rămas fără jachetă neagră. Am doar una vișinie care nu poate fi purtată în orice combinație. Astfel că am înlocuit-o cu un sacou negru cu două rânduri de nasturi, care ar trebui să se regăsească în garderoba oricărei femei! Chiar am mai multe sacouri negre în colecția mea cu croiuri diferite, deoarece le găsesc foarte versatile, putând fi purtate atât ziua, cât și seara atunci când particip la diferite evenimente. 


Pentru o ținută de toamnă autentică am combinat noua mea rochie de la Bonprix cu un sacou negru lung. Trebuie să recunosc că ador această rochie, este perfectă pentru a fi purtată atât ziua, cât și seara cu ocazia unui eveniment casual-chic. Culoarea este și ea specială, un roșu cu tentă fucsia, iar imprimeul animal print este printre preferatele mele! În plus, pot purta această rochie și cu o centură în talie, dar și fără, în ambele cazuri arătând extrem de bine. Ca să nu mai zic că merge și pentru toamnă, dar și pentru primăvară și vară. Rochia perfectă din punctul meu de vedere!

 

Pentru a obține o ținută de toamnă autentică am adăugat o pălărie de lână neagră, o pereche de botine negre cu toc înalt, o geantă tot neagră și un ceas auriu cu cadran negru. Practic am mixat roșul-fucsia și negrul din imprimeul rochiei cu alte elemente de culoare neagră. Iar dacă vremea este prietenoasă pot înlocui botinele din această ținută cu o pereche de papuci foarte faini cu imprimeu de leopard tot de la Bonprix!

 

Și, bineînțeles, nu putea lipsi elementul final care să îmi completeze ținuta de toamnă, și anume: rujul roșu mat! 

 

adina nanes

adina nanes bogger de moda

adina nanes bonprix dress

adina nanes boho chic look

adina nanes personal style

adina nanes fall outfit

adina nanes rochie bonprix

adina nanes tinuta de toamna

adina nanes red animal print dress

adina nanes fashion blogger

 

[EN]: Fall is my favourite season and not because I am born on the 31st of October, because of the beautiful colours that nature has this time of the year and also because I can finally wear jackets and blazers!


I have quite a lovely collection of blazers in my wardrobe and I adore wearing them in different combinations. However is not that easy, because in spring the temperatures go high very fast and I barely manage to wear jackets and blazers for a short while. So, I'm left only with the fall season which is longer and the temperatures are lower for quite a while! 


One of my favourite combinations is between a dress and a leather jacket, preferably a biker jacket. However, at the moment I do not have a black leather jacket in my wardrobe and I only have a burgundy one, so I'm pretty limited in my combinations. So, I replaced it with a long black double breasted blazer, which I have to say it's a must for every woman's wardrobe. I actually have all kind of black blazers, because they can be easily worn during day time and even during night time when I attend different events. 


For a fall outfit I decided to mix my new lovely dress from Bonprix with the black blazer. I have to say that this dress is perfect for day and night, when it comes to a casual chic event. The colour is a red fuchsia and the print resembles the animal print. I also love that I can wear it lose or with a belt around my waist and in both cases it looks amazing. Also, it's perfect for fall, spring and also summer! 


To achieve the fall look I've added a wool hat, a pair of high heeled booties, a black bag and also a gold watch with black dial. For warmer days I can replace the booties with a pair of fancy slippers with animal print also from Bonprix!


And of course, how can I not add a red matte lipstick to complete my fall look!

 


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics