Aramis Havana - parfumul care te transpune într-o atmosferă cubaneză

notino apa de toaleta havana


Chiar dacă de cele mai multe ori abordez subiecte dedicate doamnelor, articolul de azi va fi dedicat domnilor. Chiar dacă în ceea ce îi privește zona de beauty nu este la fel de amplă precum cea pentru femei, există suficiente produse dedicate bărbaților care merită menționate, iar printre acestea un loc de frunte îl ocupă parfumurile.  


Nu cred că există bărbat care să nu dețină cel puțin un parfum, dacă nu chiar să aibă o adevărată colecție. Iar piața este chiar ofertantă atunci când vine vorba despre parfumuri pentru bărbați. 


Astfel că vin și eu cu o recomandare. Poate că unii îl știți deja, deoarece a fost lansat în urmă cu mulți ani, poate că pentru unii este o noutate, este vorba despre apa de toaletă Havana de la Aramis. A fost creat de Edouard Flechier și lansat în anul 1996. Este un parfum cu o vechime de aproape un sfert de secol, care se bucură și în zilele noastre de foarte mult succes în rândul bărbaților de pretutindeni. Iar acum îl puteți găsi și la Notino alături de alte parfumuri ale brandului Aramis!


aramis havana eau de toilette


Aramis Havana este un parfum ce combină esențe de condimente cu note lemnoase. Notele de vârf sunt date de busuioc, chimion, pelin și mandarină, ce se combină armonios cu notele centrale de brad, tabac, scorțișoară și garoafă. De altfel, pe măsură ce trec orele tabacul se simte din ce în ce mai puternic în cazul acestui parfum. Pe alocuri se simt și notele de patchouli și lemn de santal. Este o apă de toaletă ce se menține pe piele peste 6 ore fără a-și pierde deloc din intensitate și se încadrează în categoria parfumurilor orientale și picante. 

 

Apa de toaletă Havana de la Aramis este cu siguranță o alegere foarte bună de cadou pentru a fi oferită unui bărbat indiferent de vârsta acestuia.



Havana de la Aramis parfum pentru bărbatul puternic!


Havana este un parfum creat pentru a fi purtat de un bărbat încrezător și elegant, dar în același timp modern. 

 

În momentul în care este aplicat se simt note florale ușor amărui, urmate după câteva minute de notele lemnoase.  


notino aramis havana


Pe măsură ce trece timpul încep să se simtă din ce în ce mai puternic notele de tabac te duc cu gândul la atmosfera din cazinourile din Cuba și America de Sud din anii 50. Până la urmă, aceast parfum poartă numele capitalei cubaneze, astfel că este normal să ofere senzația că te-ai întors în timp undeva pe coasta Cubei, pe o stradă cu palmieri, mașini și clădiri vechi, unde zumzetul dat de aglomerația de oameni se îmbină cu sunetele specifice muzicii cubaneze. Un tablou pe care numai notele acestui parfum ar putea să îl creeze. De altfel, până și design-ul sticlei te duce cu gândul la coasta orașului Havana.

  

În ceea ce privește aspectele tehnice, apa de toaletă Aramis Havana vine într-o sticlă transparentă cu etichetă cu frunze de palmier și capac metalic rotund ce te duce cu gândul la sticlele vechi cu rom. Cantitatea este de 100 ml, iar prețul este unul extrem de bun la Notino. 



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics