Review: Hyalu B5 de la La Roche Posay

acidul hialuronic Hyalu B5

Îngrijirea tenului reprezintă un aspect ce nu ar trebui să ridice probleme sau semne de întrebare niciunei femeie. Dar lucrurile nu stau mereu așa și de aceea în articolul de azi vreau să vă vorbesc despre un ingredient ce face minune pentru ten, faimos în toată lumea, și anume: acidul hialuronic.

Acidul hialuronic sau hialuronatul, așa cum mai este cunoscut el, este un ingredient anti-îmbătrânire cu proprietăți puternic hidratante și o componentă tot mai des întâlnită în produsele destinate îngrijirii tenului. Un alt lucru bine de știut este faptul că acidul hialuronic se găsește natural și în pielea noastră. De aceea, el este tolerat foarte bine de organism, este foarte sigur și extrem de blând cu pielea, astfel încât poate fi folosit pentru orice tip de piele, fie că este uscată, grasă, mixtă, normală sau deshidratată. Ba chiar este foarte indicat în cazul acesteia din urmă! Odată aplicat acidul hialuronic umple spațiile ce separă celulele epidermei, iar aceasta devine mai netedă, mai întinsă și capătă un aspect mai sănătos.

Trebuie să vă mărturisesc că eu sunt un mare fan al produselor ce conțin acid hialuronic, iar de când am împlinit 30 de ani nu mai lipsesc din rutina mea de îngrijire a tenului! De altfel, dacă mă gândesc mai bine vă recomand să aveți cel puțin un produs cu acid hialuronic integrat în rutina voastră zilnică indiferent de vârstă.

notino produse cu acid hialuronic la roche posay

Preferatul meu în momentul de față este serumul Hyalu B5 de la La Roche Posay. Acesta este un serum ce conține două tipuri de acid hialuronic pur, vitamina B5 și Madecassoside. Are rolul de a reumple pielea, de a o repara și de a ajuta la regenerarea acesteia. De asemenea, conține și apă termala La Roche Posay care are rol calmant și anti oxidant. Practic, acest serum este destinat tuturor tipurilor de piele, inclusiv sensibilă și ajută la regenerarea pielii și la reducerea ridurilor. 

Ce vă pot spune eu despre serumul de la La Roche-Posay? Ei bine, de când îl folosesc tenul meu este într-o stare mult mai bună. Este mai hidratat, pare mai sănătos și luminos. Eu am tenul mixt, iar serumul se absoarbe foarte repede, nu lasă o peliculă uleioasă sau lipicioasă și nici nu mi-a dat vreodată vreo senzație de iritare. De asemenea, se consumă foarte greu pentru că nu este nevoie de mai mult de trei picături pentru întreaga față. Îl folosesc în fiecare seară după ce mă demachez și îmi curăț bine tenul. Îl las să se absoarbă, iar apoi aplic și o cremă hidratantă.

notino la roche posay

Cu siguranță nu voi înlocui prea curând serumul Hyalu B5 de la La Roche Posay pentru că mă împac extrem de bine cu el, iar efectele sunt vizibile! După ce îl voi termina îl voi recumpăra, mai ales că se află deja în wishlistul meu de la Notino. Voi l-ați încercat până acum?  

la roche posay hyalu b5


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics