3 produse must have de la Sigma Beauty

3 produse must have de la sigma beauty

Când vine vorba de make up, există câteva elemente pe care eu le consider indispensabile pentru realizarea unui machiaj impecabil. Iar în articolul de astăzi vreau să vă prezint trei dintre acestea.

În primul rând, consider că orice femeie trebuie să aibă în trusa de make up câteva pensule de calitate. Fără acestea este destul de dificil de obținut un look perfect, deoarece ele sunt concepute în așa fel încât să faciliteze aplicarea produselor de make up, iar finishul să fie unul perfect. De aceea, este bine să investiți în pensule, în accesorii de machiaj, dar și în produse destinate curățării acestora. Iar când vine vorba de pensule vă recomand cu toată căldura să le alegeți pe cele de la Sigma Beauty, care din punctul meu de vedere sunt greu de egalat! Și pentru a vă convinge de acest lucru, mai jos am să vă prezint două dintre cele mai faine pensule pe care le puteți găsi la Sigma Beauty.


pensula tesita kabuki sigma beauty f87

Pensula teșită Sigma Beauty F87
Nimic nu este mai important pentru un machiaj ca un ten impecabil. Pe lângă un fond de ten bun, este nevoie și de o pensulă cât mai bună pentru aplicarea acestuia. Personal vă recomand pensula kabuki teșită Sigma F87. Este o pensulă triunghiulară, atipică aș spune comparativ cu pensulele clasice teșite care sunt ovale. Însă acest design permite o aplicare cât mai precisă a fondului de ten, cât și a anticearcănului, deoarece reușește prin colțurile subțiri să pătrundă în cele mai inaccesibile zone ale feței, cum este zona dintre ochi și nas, colțurile nasului, zona de sub ochi și dintre pleoape și sprâncene. De asemenea, fondul de ten este întins mai uniform pe față cu ajutorul acestei pensule, acoperirea este mai mare, iar aspectul final este unul natural. Pensula este realizată din fibre sintetice și poate fi folosită atât pentru produse cremoase, cât și pentru produse tip pudră. O puteți găsi la Notino.


pensula pentru estompare sigma beauty e25

Pensula pentru estompare Sigma Beauty E25
O altă pensulă extrem de importantă ce nu ar trebui să lipsească din trusa de make up este pensula pentru estompare Sigma Beauty E25. Este o pensulă ideală pentru estomparea fardului de pleoape, pentru crearea acelor umbre și tranziții perfecte în machiajul ochilor. Este realizată tot din fibre sintetice și este o pensulă fină cu care puteți realiza un blending perfect. Vă spun din experiență, că o pensulă de estompare calitativă dace o mare diferență. Dacă nu este de calitate și nu este fină, de cele mai multe ori se văd multe pete din fardul de pleoape, deoarece nu a putut fi estompat cum trebuie din cauza pensulei. Nu este cazul pentru această pensulă de la Sigma, este fix ce trebuie pentru estompare și la fel ca pe prima o puteți găsi la Notino.


sigma beauty kismatte lip trio

Rujurile lichide mate Sigma Beauty Kismatte
Un alt produs care mie nu îmi lipsește din casă și pe care îl consider indispensabil pentru un machiaj impecabil și de durată este rujul lichid mat. Ador rujurile mate pentru că mi se pare că doar cu ele se poate realiza un contur perfect al buzelor, că sunt pigmentate, rezistente și rămân la locul lor întreaga zi. Nu pot concepe un machiaj fără un astfel de produs. Recent am descoperit setul cu trei mini rujuri lichide Sigma Beauty Kismatte. Mi se pare ideal acest set pentru că el conține trei rujuri mate în tonuri de nude, nuanțele New Mod, Awaken și Fable, care merg perfect atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară. În plus, sunt foarte pigmentate, nu se simt pe buze, nu usucă, lasă o peliculă catifelată și rezistă întreaga zi! Dacă erați în căutarea unor rujuri lichide mate nude, acestea sunt de departe cea mai bună alegere și le puteți găsi la Notino și pe ele!

Acestea sunt din punctul meu de vedere 3 produse ce nu trebuie să vă lipsească din trusa de make up!

rujuri lichide mate sigma beauty

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics