3 produse de îngrijire ieftine care îmi plac

După cum bine știți în rutina mea de îngrijire sunt produse foarte bine integrate din diverse categorii de prețuri. De altfel, sunt de părere că pe piață se găsesc o mulțime de produse faine la prețuri foarte accesibile, iar astăzi vreau să vă prezint trei astfel de produse, care mi-au plăcut nespus de mult. Toate sunt de la Nivea, un brand cu care eu mă înțeleg foarte bine, și pe toate le puteți găsi la Notino în secțiunea drogherie

nivea clay fresh

 
Nivea Clay Fresh Ginger & Basil
Îmi plac la nebunie gelurile de duș și pot spune că mi-au trecut multe prin mâini, iar baia mea este plină de astfel de produse. Printre cele mai recent testate s-a numărat și Nivea Clay Fresh Ginger & Basil. Inițial am fost puțin sceptică în ceea ce privea combinația de argilă pură și arome de ghimbir și busuioc, dar după ce l-am încercat prima oară mi-a plăcut super mult. Este un gel de duș cu o textură densă, ușor apoasă, ce seamănă foarte bine cu argila, pe care o și are în compoziție. Personal prefer acest tip de geluri de duș și le evit pe cele foarte lichide. Parfumul acestuia este foarte interesant, proaspăt și nu mă așteptam să îmi placă atât de mult aroma de busuioc! Se simte foarte plăcut pe piele, este cremos atunci când vine în contact cu apa și pielea se simte mai hidratată în urma folosirii acestui gel de duș. Pot să spun că îmi place super mult și că îl voi cumpăra frecvent. 

nivea micellair skin breathe expert


Nivea Micellair Skin Breath Expert 
Un produs care nu-mi lipsește din casă încă de când a apărut pe piață este apa micelară de la Nivea Micellair Skin Breath Expert. Este o apă micelară bifazică ce curăță extrem de bine machiajul, inclusiv pe cel în care sunt folosite produse waterproof. Are în compoziție ceai negru și ulei uscat, asfel încât în urma folosirii tenul nu rămâne uleios. Chiar dacă această apă micelară nu necesită clătire, eu vă recomand să vă spălați tenul în urma folosirii oricărei ape micelare, indiferent de specificațiile brandului. Eu așa procedez mereu, pentru a fi sigură că am eliminat absolut toate impuritățile. Această apă micelară o puteți găsi în două dimensiuni, de 400ml și 200ml, la Notino.

nivea fresh cherry deo


Nivea Fresh Blends Fresh Cherry
Când vine vorba de deodorante, trebuie să recunosc că le folosesc în aproximativ 90% din cazuri numai pe cele de la Nivea. De la deodorante spray la roll-on, cred ca le-am încercat pe toate. Cea mai nouă gamă apărută pe piață este Fresh Blends, antiperspirante spray cu arome fructate. Eu l-am testat deja pe cel cu aromă de cireșe și fructe de pădure, Fresh Cherry, și mi-a plăcut la nebunie. Are un parfum fructat ideal pentru sezonul cald și protejează foarte bine. Nu mi-a cauzat iritații și nici nu mi-a uscat pielea din zona axilei, ceea ce este un mare plus! Această variantă, alături de alte două, cu portocale și cocos, le puteți găsi la Notino. 

Toate cele trei produse au super prețuri și merită încercate. Sunt sigură că și vouă vă vor plăcea la fel de mult ca mie!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics