Și mai multe reduceri de Black Friday la Notino


notino nyx professional glitter brillants

Așa cum bine știți Notino este unul dintre site-urile mele preferate când vine vorba de a achiziționa parfumuri sau produse de make up și îngrijire. Și la fel de bine știți, pentru că v-am anunțat într-un articol trecut, au avut deja o săptămână de reduceri, iar acum urmează cea de-a doua săptămână de reduceri de Black Friday în perioada 25.11-01.12.2019, când dacă veți folosi codul "black20" veți beneficia de o reducere de 20% la brandurile populare selectate pe site!

notino bvlgari man black cologne set

Bineînțeles că eu voi profita de noua perioadă de reduceri și voi mai bifa câteva produse din wishlist!

Chiar am profitat de prima săptămână de reduceri, mai ales că eram în căutare de cadouri pentru el, și am achiziționat un super set de la Bvlgari Man. Setul se numește Black Cologne și conține o apă de toaletă de 100ml, un balsam după bărbierit de 75ml, un gel de duș ce poate fi folosit și ca șampon de 75ml și o geantă de cosmetice foarte elegantă. Mi se pare ideal acest set pentru a fi făcut cadou, atât pentru o zi de naștere, cât și de Crăciun, căci sărbătorile bat la ușă! În plus, îmi place foarte mult și ambalajul, care este foarte elegant! 

Bineînțeles, la Notino veți găsi o mulțime de seturi alcătuite din parfumuri și alte produse pentru îngrijire de la marile branduri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

notino nyx professional makeup tinted brow mascara


Pe lângă seturi și parfumuri, la ofertă am găsit și produse de la NYX Professional Makeup. Printre preferatele mele se numără Brow Tinted Mascara, care este o mascara nuanțatoare pentru sprâncene. Îmi place foarte mult acest produs pentru că este foarte ușor de folosit, iar eu sunt adepta sprâncenelor perfecte! Ce face această mascara pentru sprâncene: le oferă volum, le aranjează, le dă formă și le colorează. 

Un alt produs foarte fain de la NYX Professional Makeup este sclipiciul pentru față și corp Glitter Brillants. Este ideal, mai ales acum în perioada sărbătorilor când încep petrecerile festive, iar machiajul trebuie să fie wow! Puțin sclipici nu strică niciodată, iar eu prefer să îl folosesc pe pleoape și să completez machiajul cu eyelinerul de la L'Oréal x Karl, pe care l-am achiziționat în urmă cu ceva vreme tot de pe Notino!

notino l'orealxkarl eyeliner


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics