Din nou pe Plaja Sensiblu

adina nanes plaja sensiblu

Ce este vara fără Plaja Sensiblu?! Și anul acesta am ajuns pentru prima oară pe litoralul românesc tot cu ocazia press tripului pe Plaja Sensiblu, una dintre cele mai draguțe și instagramabile plaje din Mamaia!

Plaja este localizată în apropierea Cazinoului Mamaia pe o suprafață generoasă și pune la dispoziția vizitatorilor o zonă de relaxare cu hamace și șezlonguri acompaniate de umbrele, un bar dedicat, precum și o serie de facilități pentru o experiență cât mai plăcută pentru toate vârstele: sesiuni speciale de zumba, tobogane gonflabile pentru copii, trambuline, leagăne.    

adina nanes

În plus, pe toată durata sezonului estival, pe Plaja Sensiblu se va afla un reprezentant Sensiblu care va putea furniza vizitatorilor informații legate de protecția solară și expunerea responsabilă la soare. În plus, pentru a păstra sănătatea pielii și a te bucura de soare fără griji, pe Plaja Sensiblu există un spațiu special amenajat cu produse dedicate îngrijirii pielii și a părului, deopotrivă, pe care vizitatorii le pot încerca sub îndrumarea specialiștilor. 

 
Am fost tare fericită că am ajuns iar pe Plaja Sensiblu, mai ales că drumul mi s-a părut cam lung, așa abia așteptam să ajung pe plajă, să mă relaxez, să fac poze și să mă bucur de mare. Chiar aveam nevoie de o mică escapadă, iar aceasta a fost ocazia perfectă. 

Vă las mai multe poze să vedeți ce frumos este pe Plaja Sensiblu și câte locuri faine pentru poze găsiți acolo!   

adina nanes black sea



adina nanes resort look

adina nanes marea neagra


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics