Spring Outfit in Light Colours

adina nanes lifestyle blogger

[RO]: Știți de ce ador eu zilele calde și însorite? Pentru că pot purta haine în culori deschise, iar ținutele de acest gen mă fac să mă simt ca și cum aș fi în vacanță! Iar acest sentiment este grozav!

Iar pentru astăzi am exemplul perfect de ținută perfectă pentru o zi frumoasă de primăvară. Alcătuită din haine basic, această ținută este perfectă pentru a ieși la un prânz cu prietenii, la o plimbare prin parc și, de ce nu, pentru vacanță. În plus, sunt sigură că toate aveți în garderobă o versiune a hainelor pe care eu le port. 

Așadar, de ce piese aveți nevoie pentru a obține acest look?
Întâi, vă trebuie o cămașă albă supradimensionată, care să fie de preferat din in sau vâscoză, dar dacă nu aveți merge orice alt material. Apoi, vă mai trebuie o pereche de pantaloni de costum în genul celor pe care îi port eu și care sunt de la WomanFashion.ro sau o pereche de pantaloni chino într-o culoare deschisă, ca de exemplu: bej, piersică, culoarea untului, verde mentă sau bleu foarte deschis. Mai aveți nevoie de o pereche de pantofi sport albi sau nude, o pălărie de paie, un ceas clasic cum este cel pe care îl port eu și pe care îl găsiți la Daniel Wellington și care are și un set de inele perfecte pentru el, un colier minimalist și o geantă cu dungi sau o geantă nude. Cu aceste piese și cu o atitudine pozitivă veți reuși să aveți o ținută de primăvară în culori deschise perfectă!

adina nanes spring look
Shirt/Cămașă - H&M | Trousers/Pantaloni - Womanfashion.ro (HERE/AICI)
Hat/Pălărie - FandacsiaSneakers/Teniși - H&M
Watch & rings/Ceas & inele - Daniel Wellington | Bag/Geantă - Rosegal
Necklace/Lănțișor - Les Georgettes by Altese


adina nanes casual spring outfit

adina nanes

adina nanes blogger de moda

adina nanes personal style blogger

adina nanes boater hat daniel wellington

adina nanes fashion blogger

adina nanes tinuta casual de primavara

adina nanes white shirt

adina nanes white shirt peach trousers

adina nanes personal style

adina nanes spring look in light colours

adina nanes boater hat

adina nanes street style

adina nanes spring outfit

[EN]: One of the things I love most about sunny days is the fact that I can wear clothes in light colours and when I'm doing that I feel like I'm in a holiday. And the feeling is great!

And for today I have the perfect example of an outfit that is so well suited for a beautiful spring day. Made from basic pieces of clothing, this look is perfect for a brunch with friends, for a walk in the parc or, why not, for a vacation. And I'm sure all of you have in your wardrobes a version of the clothes I'm wearing. 

So, what items do you need to achieve this look?
You just need a basic oversized white shirt, if it's made out of linen is perfect, but any other fabric will do. After that you need a pair of suit trousers or a pair of chino trousers in a light colour such as beige, peach, light pink, egg shell, mint or light blue. Then you need a pair of white or nude sneakers, a straw hat, a classic watch like mine which is from Daniel Wellington and also has a set of rings that I can pair with it, a minimalist necklace and a bag with stripes or a nude bag. These pieces and a positive attitude will do for a spring look in light colours! 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


1 comment

  1. tare frumoasa tinuta ta si impecabila, cu mult bun gust😍💕 maxim imi olace stilul tau. Eu nu.s fana caldura, prefer dar nu sa ploua toamna, toamna e temperatura ideala ot mine

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics