In Mood for Plaids

adina nanes studio sunlight
Vest/Vestă - Zara | Turtlneck sweater/Helancă - Zara | Boots/Cizme - Diane Marie
Beret/Beretă - Bershka
Location/Locație: Sun Plaza
Photos by: Alex Damian

[RO]: Cu toate că în ultima vreme ținutele mele au fost destul de colorate, preponderent în tonuri de roz sau roșu, acum sunt fascinată de imprimeurile în carouri de toate felurile. De aceea, cred cu tărie, că în viitor voi avea destul de multe postări în care voi purta elemente în ținute cu acest imprimeu. Probabil și vremea este oarecum responsabilă de această preferință a mea, deoarece vremea cu temperaturi de iarnă mă face să îmi doresc să port haine cât mai groase, cât mai comode care să îmi țină cât mai mult de cald. Este și acea perioadă a anului când sărbătorile bat la ușă, iar eu simt nevoia să port ținute care să sugereze ideea că vine Crăciunul.

Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt atât de pasionată de imprimeul în carouri, pentru că îl găsesc a fi sinonim cu acel confort specific ținutelor pentru iarnă. De aceea, pentru ținuta de azi am decis să port o vestă tip rochie, în carouri, alături de un pulover negru pe gât, o helancă care nu trebuie să vă lipsească din garderobă, un dres negru opac și gros, o pereche de cizme negre cu toc, foarte comode și călduroase, și o beretă neagră cu perle. Ați putea zice că este o ținută în tonuri de alb și negru. Dar pentru mine această ținută este comodă, feminină și cumva ideală pentru luna decembrie.  

adina nanes fashion blogger

adina nanes

adina nanes winter look

adina nanes blogger de moda

adina nanes plaid vest


[EN]: Even though lately all of my outfits were pretty colourful, at the moment I'm really into plaid prints. This is why it's very possible that my future posts to have lots of elements involving the plaid print. Maybe the weather it's also responsible to my tendency to wear this print. Wintry weather makes me want to wear thick clothes, cozy fabrics and mostly clothes that keep me warm. It's that time of the year when holidays are just around the corner and somehow I feel the need to wear outfits that suggest the idea that the holiday season is here.

This is one of the reasons that now I'm into plaid prints, because I find them to be synonymous with that specific coziness of the winter season. For this I've picked my wool plaid vest, paired it with a super cozy black turtle neck sweater, which is a must in every woman and man wardrobe, black tights, a pair of super comfy leather boots and a chic black beret. You can simply say that this is a black and white look. For me this outfit is cozy, feminine and somehow perfect for December.


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

1 comment

  1. love your vest

    gorgeous look

    xx

    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics