Totul despre lentilele Transitions de la Essilor

adina nanes totul despre lentilele transitions essilor

V-am mai povestit eu că sunt mioapă cu acte în regulă de pe la 19 ani. V-am spus și că nu am fost fan ochelari de vedere, însă știți cum se spune, de ce ți-e frică de aia nu scapi. Miopia a progresat de-a lungul anilor, iar dacă vreau să nu mai crească și să o mențin la limita de acum, vreau, nu vreau, trebuie să port ochelari sau lentile de contact. 

Chiar dacă lentilele de contact pentru mine ar fi cea mai bună opțiune, nu le pot purta tot timpul. Adică, este mult mai simplu atunci când sunt acasă să port ochelari, ca să nu mai spun de momentele în care uit să pun lentilele și mă machez, atunci clar trebuie să mă orientez către ochelarii de vedere. În plus, ochelarii îi pot da jos când vreau spre deosebire de lentile și îi pot uita prin diverse locuri prin casă fără să îmi fac griji că vor păți ceva. Și vă spun sincer, chiar îi uit prin bucătărie de multe ori, iar asta pentru că de-a lungul anilor creierul meu s-a obișnuit să vadă lumea în ceață și nu i se pare nimic ciudat atunci când nu are ochelarii. Nu știu dacă înțelegeți ce vreau să spun. Ca să explic puțin, cu toate că am dioptrii măricele, mai că mă apropii de miopie medie, văd și mă descurc perfect fără ochelari și nu mi se pare nimic ciudat în jur când nu îi am pe nas. 

adina nanes despre ochelarii heliomati

Și pentru că probabil sunteți curioși sau curioase să aflați și către ce lentile m-am îndreptat, ei bine am ales de la Essilor lentilele Transitions VII. Cât despre rame, le aveam deja, ba chiar mai am unele cărora trebuie să le adaug lentile. Până acum nu am avut lentile fotocromatice, dar am zis să încerc, mai ales că Essilor are o mulțime de culori din care poți alege și nu sunt limitați de clasicul maro. Așa că eu am ales varianta pe mov, Amethyst le spune, și tare fericită sunt că am făcut alegerea asta. Sunt foarte feminine! 

Lentilele Transitions protejează atât împotriva luminii albastre emise de monitoare, telefoane și alte gadgeturi de genul, cât și împotriva razelor UV. Adică, atâta vreme cât afară sunt raze ultraviolete, lentilele Essilor vor proteja ochiul și se vor închide în funcție de intensitatea razelor UV, indiferent că stai la umbră sau sunt nori. 

Eu mă așteptam ca atunci când lentilele se închid să văd totul foarte închis, la fel ca în cazul ochelarilor de soare, dar nu este așa. Efectul este foarte puțin sesizabil, iar mediul înconjurător nu se vede la fel de închis. Iar în interior nu riști să nu vezi ca atunci când porți ochelari de soare pentru că lentilele se deschid foarte repede și devin incolore. Ca să fiu sinceră mie îmi plac cel mai mult cum se văd la soare, acel mov este absolut superb și e ca și cum ai avea ochelari de soare, mai ales dacă alegi rame mai groase și mai mari. 

adina nanes essilor transitions amethyst review

Alte lucruri pe care le-am observat la lentilele Transitions de la Essilor comparativ cu fostele lentile este că se curăță foarte ușor de praf, sunt mult mai subțiri, cu toate că dioptriile mele sunt mai mari, și nu se murdăresc la fel de greu. Nu știu cum se comportă la frig sau prin ploaie și asta pentru că abia a venit toamna, iar în ploaie nu suport de fel să merg cu ochelari la ochi.

Așa că, dacă vreți niște lentile fotocromatice de calitate și în culori faine, Transitions VII de la Essilor sunt o alegere foarte bună. În plus, sunt ideale și pentru condus și pentru lucrul la calculator, iar dacă mai aveți și ochi sensibili la lumină, atunci pentru voi sunt!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics