Guinot lanseaza gama Sun Logic


Pe 14.03.2018, am avut placerea sa o ascult  pe Cynthia Lambert. Cynthia este International Educational Manager Guinot, o persoana cu o carisma aparte, ce ne-a dezvaluit in cadrul evenimentului secretele din spatele brandului si informatii pretioase despre protectia pielii.

Cea mai noua gama de produse solare Guinot, Sun Logic, a fost lansata pe 14 martie, inovatia majora stand in faptul ca noile produse contin filtre ce protejeaza impotriva luminii albastre, lumina care ne afecteaza zilnic.

Primele produse de ingrijire solara aveau factor de protectie mineral (precum oxidul de titan), care protejau pielea impotriva arsurilor solare. Textura groasa era dificil de aplicat iar aspectul general era de masca alba.

Apoi au aparut produsele cu factor de protectie chimic: aceste crème erau invizibile si disponibile intr-o varietate de texturi.

Conceptul de factor de protectie (FPS) nu exista la acel timp.

Atunci cand au aparut sistemele inteligente de bronzare, a fost introdus sistemul FPS, care ia in calcul durata expunerii la soare si fototipul, facand astfel expunerea la soare mai sigura, pentru ca protectia se modifica in functie de FPS.

“Soarele te poate ajuta sa arati bine, dar nu iti face mereu bine”
Tipurile diferite de piele reactioneaza diferit la arsurile solare, dar toate toate tipurile de piele sunt vulnerabile la foto-imbatranire.

PRODUSELE SUN LOGIC: sunt PRODUSE ANTI-AGEING care ofera PROTECTIE SOLARA MAXIMIZATA

Complexul de tehnologii continute de produse ofera o protectie maxima si un bronz sanatos si uniform: 

ADN patentat
  • Absoarbe efectele nocive ale razelor soarelui.
  • Este afectat in locul ADN-ului celular

ELASTOPROTECTINA
  • Protejeaza fibrele elastic prevenind relaxarea cutanata si aparitia ridurilor.

COMPLEX CELLULAR LIFE (AGE SUN SUMMUM, LONGUE VIE SOLEIL)
  • Stimuleaza regenerarea celulara si metabolismul.

MELANINA/LUTEINA
  • Contribuie la intarirea mecanismului natural de aparare a pielii.
  • Combat efectele nocive ale razelor de lumina albastra (cauzate de expunerea la razele soarelui si la ecrane).

FILTRE AVANSATE DE PROTECTIE
  • Asigura o protectie ampla impotriva razelor UVA/UVB

Iar inovatia cu care vine acum Guinot, este un filtru de protectie impotriva lumnii albastre, care ne afecteaza nu doar sanatatea, ci si pielea.

Una dintre cele mai misterioase afecţiuni din zilele noastre este "sindromul oboselii cronice". De-a lungul timpului, specialistii au lansat  multe teorii pentru a descoperi cauza acestei boli, de la nanobacterii la retrovirusuri.

Recent, însă, unele studii efectuate asupra melatoninei în USA au început să ofere mai multe indicii care pot duce la descifrarea misterului oboselii cronice. Cercetarile sugereaca ca,  fără să ne dăm seama, ne atacăm organismul de fiecare data cand ne expunem la lumina albastra, mai ales seara.

Melatonina este cheia unui somn de calitate si are un rol important în reglarea "ceasului biologic" al fiecărei persoane. Glanda pineală este extrem de sensibilă la lumină, iar cercetările recente au arătat că ea secretă cantitatea necesară de melatonină doar în condiţii de beznă totală. Atunci când lumina atinge receptorii fotosensibili aflaţi în retină, semnalele nervoase ajung la glanda pineală, iar producţia de melatonină este oprită. Acest lucru dereglează ritmul circadian al oamenilor, ceea ce conduce la oboseală şi chiar la un număr de afecţiuni.

Folosirea indelungata a  gadget-urilor  ( telefon, tableta, laptop, tv etc.) deregleaza ceasul biologic al organismului.
  • Intensitatea luminii albastre este de 2 mai mare decat cea a razelor UV.
  • Cauzeaza distrugerea ADN-ului celular, efectele fiind similare cu cele provocate de razele UVA
  • Este absolut necesara protectia fata de efectele nocive ale expunerii la lumina albastra

AGE SUN SUMMUM
ANTI-AGEING SUN CREAM FACE - SPF50+
Cea mai performanta tehnologie pentru protectie solara, formulată cu Cellular Life Concentrate cu efect anti-ageing. Tub de 50 ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN DRY OIL BODY - SPF50
Acest ulei uscat oferă o protecție ridicată la soare, promovând în același timp un bronz auriu, sanatos si stralucitor.
Sticlă de 150 ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN CREAM EYES - SPF50+
Această cremă este special creată pentru a proteja pielea subțire și delicată din jurul conturului ochilor, o zonă care necesită o protecție specifică, mai ales la expunerea la soarelui.
Tub de 15 ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN CREAM  FACE - SPF50
Această formulă cu factor ridicat, protejeaza eficient pielea de arsuri, în timp ce luptă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii UV care provoacă semnele de îmbătrânire – pete, riduri, piele terna.
Tub de 50ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN CREAM  FACE - SPF 30
Protejează eficient pielea de arsurile solare, luptând împotriva efectelor dăunătoare ale luminii UV care cauzează semne de îmbătrânire. Tub de 50 ml

UNI BRONZE, ANTI-AGEING TINTED SUN CREAM  FACE - SPF 20
Aceasta formula usor pigmentata, protejează pielea de arsurile solare, permițând tuturor tipurilor de piele să se bucure de un bronz sanatos. Tub de 50ml.

AGE SUN ANTI-AGEING SUN MIST BODY - SPF 30
Rapid și practic de aplicat, aceast mist protejează uniform întregul corp. 150ml spray

AGE SUN ANTI-AGEING SUN LOTION  BODY - SPF 20
Protejează pielea de arsuri, în timp ce luptă împotriva efectelor nocive ale luminii UV. Textura sa ușoară permite o aplicare rapida și plăcută. Tub de 150 ml

PRO-SUN ANTI-AGEING SUN CAPSULES
Bogate în beta-caroten și vitamine, capsulele Sun tan întăresc protecția naturală a pielii împotriva stresului oxidativ provocat de soare, în timp ce promovează și prelungește un bronz auriu. 30 de capsule

LONGUE VIE SOLEIL
YOUTH CREAM BEFORE AND AFTER SUN - FACE
Acest produs unic pregătește pielea pentru expunerea la soare și o repara ulterior, prin stimularea mecanismelor naturale de apărare.
Ajută la menținerea unui ten hidratat și prelungește un bronz auriu. 50ml

LONGUE VIE  SOLEIL
YOUTH LOTION AFTER SUN  BODY
Stimulează apararea naturală a pielii pentru a neutraliza mai eficient efectele dăunătoare ale luminii UV și pentru a preveni semnele de îmbătrânire. După expunerea la soare, pielea se simte îngrijită și hranită, iar bronzul auriu este prelungit.
Tub de 150 ml

Toate produsele se gasesc in shopurile Topline si in saloanele partenere Topline.

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics