Winter Outfit: Dress to Impress

adina nanes vision on fashion
Dress/Rochie - Sammydress (here/aici) | Beret/Beretă - Rosegal (here/aici)
Bag/Geantă - Gamiss (here/aici) | Boots/Cizme - FashionUp.ro (here/aici)
Dragonfly brooch/Broşă libelulă - Dresslily (here/aici)
Cicada Brooch/Broşe insectă - Rosegal (here/aici) | Belt/Centură - H&M

[RO]: Zilele reci de iarnă m-au făcut din totdeauna să mă simt puţin nostalgică, iar în cele extrem de reci în care mai şi ninge nici nu îmi vine să mă dau jos din pat şi să ies din casă. Sau măcar să stau în casă la căldură cu o cană mare de ciocolată caldă în mână în timp ce mă uit la filme romantice înfofolită bine în paturi pufoase cu Lola, teckelul meu ciocolatiu, lângă mine.

Cu toate că acesta este scenariul perfect pentru mine, din păcate realitatea nu este chiar aşa. Am multe lucruri de făcut, multe drumuri în oraş, iar toate astea fac ziua să pară extrem de scurtă şi îmi dau senzaţia că nu voi reuşi să termin niciodată nimic la timp. Iar vremea de afară nu mă ajută deloc. 

Există însă ceva ce mă face să mă simt mai puternică şi capabilă să duc totul la bun sfârşit, iar acel lucru este o ţinută frumoasă. Când sunt aranjată şi îmbrăcată bine simt că pot cucerii lumea, chiar şi la minus 10 grade. Iar azi vreau să vă arăt care este pentru mine ţinuta perfectă pentru o zi rece de iarnă.

Aşadar, alegerea mea pentru zilele friguroase este o rochie în carouri din lână groasă cu mâneci cu volane, care pe lângă faptul că îmi ţine de cald, este şi foarte feminină. Cea pe care o port o am de la Sammydress şi o ador! De asemenea, perfectă pentru iarnă este şi bereta gri de la Rosegal care merge super bine cu rochia pe care o port, dar şi la multe alte ţinute. În plus, o beretă este întotdeauna o alegere mult mai feminină decât o căciulă şi mai practică decât o pălărie pe care o poate lua oricând vântul de pe cap. 

Un mic secret de-al meu este că atunci când port rochii sau fuste iarna este că aleg mereu cizmele cu toc în defavoarea oricăror altor încălţări. Sunt mult mai practice şi o alegere mult mai călduroasă, iar cizmele negre pe care le port sunt de la FashionUp.ro. Şi nu se putea să nu aleg o geantă care să meargă perfect cu cizmele, aşa că am optat pentru o geantă neagră cu broderie de la Gamiss. Am fost tare plăcut surprinsă când am văzut ce bine arată această geantă! Este super drăguţă! Iar accesoriul perfect pentru mine, pe timp de iarnă, vor rămâne întotdeauna broşele. Cu cât mai mari, cu atât mai bine, iar broşa în formă de libelulă o găsiţi pe site-ul Dresslily!

Pe voi ce ţinută vă face să vă simţiţi puternice iarna?

adina nanes fashion blogger
Dress/Rochie - Sammydress (here/aici) | Beret/Beretă - Rosegal (here/aici)
Bag/Geantă - Gamiss (here/aici) | Boots/Cizme - FashionUp.ro (here/aici)
Dragonfly brooch/Broşă libelulă - Dresslily (here/aici)
Cicada Brooch/Broşe insectă - Rosegal (here/aici) | Belt/Centură - H&M


adina nanes street style

adina nanes


adina nanes winter dress sammydress review

adina nanes blogger de moda

adina nanes winter outfit

adina nanes embroidered bag gamiss review

adina nanes grey beret rosegal review


[EN]: Winter season always makes me a little bit nostalgic and when it snows and it's extremely cold outside I would only like to stay in bed and never go out. Or at least stay in the house with a big cup of hot chocolate in my hand while watching romantic movies all covered up in fluffy blankets with Lola, my chocolate dachshund, by my side. 

While this would be the perfect setting for me, unfortunately real life is not exactly like this. There are lots of stuff happening and lots of roads in the town, making the day seem very short and making me feel like I will never have time to finish all my work in time. And the bad weather doesn't help at all. 

There is one thing though that makes me feel better and powerful and that is a beautiful outfit. When I'm all pampered up I feel like I can conquer the world even at minus 10 degrees. And I have the perfect outfit for a bad winter day, the one that I'm wearing in this article's photos. 

So, my choice for a cold winter day would be a thick woolen checked dress with ruffled sleeves that will keep me warm and is also super feminine. The one that I'm wearing is from Sammydress and I absolutely adore it. Also, perfect for winter is the grey beret from Rosegal that makes a great pair with any dress or coat. It just adds a plus of chicness to the outfit. And if I wear a dress during the winter, then I always wear a pair of high heeled boots, preferably black and a bag that goes perfectly with the boots like the black embroidered bag from Gamiss. It's such a pretty little bag, I was pleasently surprised when it arrived! And my favourite accessories for winter are by far the brooches, so I've added three of them on my dress. 

What is your outfit choice that empowers you during the winter season?


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


1 comment

  1. love your dress! it's so gorgeous
    x
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics