Autumn in Dark Shades for Black Friday

autumn in dark shades
Dress/Rochie - WomanFashion.ro (here/aici) | Leather jacket/Jacheta de piele - Zara 
Shoe Boots/Botine - H&M

[RO]: Este final de noiembrie şi cu toţii ştim că majoritatea magazinelor online, dar şi fizice dau startul reducerilor de Black Friday. Este o ocazie numai bună pentru a pune mâna pe haine şi accesorii pentru toamnă-iarnă la preţuri cu mult reduse faţă de cele originale. Sper că v-aţi pregătit wishlist-ul, pentru că eu îl am gata pe al meu de ceva vreme!

Un alt lucru pozitiv este că de Black Friday putem să ne cumpărăm ţinutele pe care le vom purta de Crăciun sau la petrecerea de Anul Nou. Iar aşa scăpăm de agitaţia specifică din perioada sărbătorilor de iarnă. 

Un site pe care eu îl iubesc foarte tare, WomanFashion.ro, va începe promoţiile de Black Friday pentru clienţii fideli, dar şi pentru cititorii mei pe data de 20 noiembrie cu un discount special de 25% pentru toate produsele, cu o selecţie specială de produse reduse cu până la 80%, transport gratuit şi o bluză gratis pentru comenzile mai mari de 200 lei. Foarte tare, nu-i aşa?!

Codul pentru discount-ul de 25% este: BF2017

Cât despre ţinuta mea de azi, am purtat o rochie din catifea albastră cu mâneci din dantelă de la WomanFashion.ro. Mi se pare o rochie perfectă pentru a fi purtată de Crăciun sau la petrecerea de Anul Nou, dar şi la un eveniment sau atunci când vrei o ţinută mai aparte. Eu am optat să merg azi pe varianta unei ţinute speciale de zi, pentru a vă arăta că o rochie din catifea poate fi purtată fără probleme şi în timpul zilei. Aşa că am purtat alături de rochie o jachetă din piele neagră, un dres negru mat, botine cu toc înalt tot negre şi am adăugat şi o bluză basic neagră pe sub rochie pentru a face ţinuta ceva mai dramatică şi pentru a-i mai tăia puţin din eleganţă!

Pentru o ţinută de petrecere rochia poate fi purtată ca atare cu o pereche de pantofi stiletto, negri, bleumarin sau aurii.

adina nanes street style
Dress/Rochie - WomanFashion.ro (here/aici) | Leather jacket/Jacheta de piele - Zara 
Shoe Boots/Botine - H&M


blue velvet dress

adina nanes blogger de moda

rochie womanfashion

adina nanes fashion blogger

adina nanes vision on fashion

dark shades for autumn


[EN]: It's almost the end of November and we all know that many online stores and physical ones are starting their Black Friday promotions. This is a great occasion for to buy clothes and accessories for fall and winter with big discounts! I hope you have your wishlist ready, because I know I have mine prepared!

Another great thing about Black Friday is that you can buy your outfits for Christmas and New Year for a great price and you will also avoid the rush that starts near the holidays. 

One site that I love, WomanFashion.ro, will start the Black Friday promotions on the 20th of November for it's clients and for my readers with a special discount of 25% for all the products, a special selection of product with a huge discount of 80%, free shipping and a free blouse for all the orders bigger than 200 lei. Isn't that fantastic!?

The discount code is: BF2017

As for my outfit, I've worn a beautiful velvet dress with lace sleeves from WomanFashion.ro. It's a great dress that I think it's perfect to be worn for Christmas or New Years Eve party, but also for an event or when you want a fancy look. I went for the fancy dark look today and I've paired it with a black leather jacket, black tights, black high heeled shoe boots and I've also added a black basic blouse underneath to make the whole outfit darker! 

For a party look you just have to wear this pretty dress with a pair of stiletto shoes, navy, black or gold!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


2 comments

  1. gorgeous look
    love your velvet dress
    x
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics