Orange is the New Black

orange is the new black
Blazer/Sacou - Zaful (here/aici) | Trousers/Pantaloni - H&M | Top/Top - New Look
Necklace/Colier - Amiclubwear (here/aici) | Belt/Curea - H&M | Shoe Boots/Botine - H&M
Watch/Ceas - The 5th

[RO]: Oranjul sau portocaliul este de departe o culoare care te duce cu gândul la toamnă, aşa că nimic nu era mai potrivit ca o ţinută alcătuită din piese în tonurile acestei culori. Toamna oranjul este noul negru, în natură, cât şi în ţinuta pe care o port eu.

De altfel, nici nu am în şifonier haine în această culoare în afara sacoului şi pantalonilor palazzo pe care îi port azi şi care împreună nu fac decât să amplifice ideea de atmosferă tomnatică când totul în jur este în nuanţe de galben, cărămiziu şi portocaliu. 

Îmi place foarte mult cum se vede această ţinută portocalie şi este foarte diferită de ceea ce obişnuiesc să port eu în general, cromatic vorbind. În plus, este colorată şi impunătoare şi are un aer foarte sofisticat. Ţinuta de azi "strigă" toamnă la propriu!

În ceea ce priveşte piesele vestimentare pe care le-am alăturat sunt compuse dintr-un sacou oranj de la Zaful, o pereche de pantaloni palazzo în aceeaşi culoare de la H&M, o bluză basic neagră de la New Look, botine negre cu toc de la H&M, curea neagră tot de la H&M, ceas de la The 5th şi un colier cu perle foarte elegant de la Amiclubwear.

P.S.: Am şi un cod de reducere pentru voi pe care îl puteţi folosi pe Zaful: "visiononfashion" şi aveţi reducere de 6$ pentru comenzile mai mari de 50$ şi 12$ pentru comenzile mai mari de 100$.

adina nanes
Blazer/Sacou - Zaful (here/aici) | Trousers/Pantaloni - H&M | Top/Top - New Look
Necklace/Colier - Amiclubwear (here/aici) | Belt/Curea - H&M | Shoe Boots/Botine - H&M
Watch/Ceas - The 5th


how to wear palazzo trousers

zaful orange blazer review

vision on fashion street style

vision on fashion tinuta de toamna

adina nanes fashion blogger

vision on fashion fall look

adina nanes street style

adina nanes blogger de moda

cum sa porti pantalonii palazzo[EN]: I don't own many clothes or accessories in orange, but I do have these two pieces that go so well together, the blazer and the trousers. I wore this look for today's post, because I find it to be the perfect look for fall. Orange shades that amplify the autumnal vibe of the outfit and that go so well with the yellow and bronze colours that we can see everywhere in the nature now days. 

I simply adore how this orange outfit looks and it's so different from everything else that I'm used to wear. Also, it's colourful and powerful and it has a stylish and positive vibe. This outfit screams fall and I simply adore it!

As for the pieces I mixed together an orange blazer from Zaful with a pair of palazzo trousers from H&M, a basic top from New Look, black shoe boots and belt also from H&M, a watch from The 5th and a very stylish pearl necklace from Amiclubwear.

P.S.: I also have a discount code for you to use on Zaful: "visiononfashion" and you will have a discount of 6$ for orders over 50$ and 12$ for orders over 100$. 


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics