Flori de primăvară în mijloc de toamnă

adina nanes blogger de moda
Blazer/Sacou - Womanfashion (here/aici) | T-shirt/Tricou - H&M | Jeans/Blugi - Zara
Shoes/Pantofi - Zara | Bag/Geantă - Rosegal (here/aici) | Brooch/Broşă - Rosegal (here/aici)
Location/Locaţie: Floria

[RO]: Este primăvară în toată regula la Floria, locul colorat şi plin cu flori superbe unde am făcut pozele cu ţinuta de azi. Afară este toamnă, însă în frumoasa florărie din Piaţa Dorobanţi nu se vede asta. M-am simţit minunat printre atâtea flori colorate şi aranjamente florale deosebite care, alături de restul decorului au făcut un cadru perfect pentru nişte fotografii de poveste.

Într-un spaţiu atât de colorat nimic nu ar fi mers mai bine ca o ţinută monocromatică. Ţinuta all black pe care am realizat-o pentru acest shooting s-a potrivit de minune cu întregul decor de la Floria. Cred că dacă purtam haine cu imprimeu floral sau orice alt tip de imprimeu nu ar fi arătat la fel de bine. 

Aşa că pentru azi am combinat o pereche de blugi negri skinny cu un tricou negru basic şi cu un sacou casual tot negru de la Womanfashion. Haine basic cu croială perfectă care arată impecabil împreună şi potrivite pentru o mulţime de ocazii. Cât despre accesorii, am ales să port o pereche de pantofi cu toc înalt negri, o geantă roz pal de la Rosegal şi o broşă albastră tot de la Rosegal pentru a adăuga un strop de culoare ţinutei. 

street style elegant look
Blazer/Sacou - Womanfashion (here/aici) | T-shirt/Tricou - H&M | Jeans/Blugi - Zara
Shoes/Pantofi - Zara | Bag/Geantă - Rosegal (here/aici) | Brooch/Broşă - Rosegal (here/aici)
Location/Locaţie: Floria


adina nanes fashion blogger

adinananes.com

adina nanes

sacou negru womanfashion

adina nanes la floria

all black look

big smile blue hydrangea

vision on fashion adina nanes

lady in a flower shop

floria dorobanti


[EN]: How beautiful it is to be surrounded by flowers in the middle of the fall season? It feels just like spring! To have so many colourful flowers around me made feel amazing in this floral shop where I took the pictures that you can see in today's post. It's called Floria and you can find it in the heart of Bucharest!

In such a pretty and colourful decor the best outfit choice was a monochromatic one. I think the all black look that I created for this shooting was perfect for the beautiful decor. Something with a floral print or any other type of print would have been too much. 

For today I put together a pair of black skinny jeans with a black basic T-shirt and a casual black blazer from Womanfashion. Basic pieces of clothing with clean cuts that look super polished and in this mix are so well suited for so many occasions. As for the accessories, I've added a pair of black high heeled shoes, a light pink bag from Rosegal and a blue brooch also from Rosegal to have a pop of colour in my outfit.


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


2 comments

  1. I love that red lipstick on you!

    xx Kelly
    Sparkles and Shoes

    ReplyDelete
  2. Stunning outfit and photos. I love it!

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics