Weekend Look: Lemon Printed Dress

vision on fashion weekend look
Dress/Rochie - Zaful (here/aici) | Sandals/Sandale - Zara

[RO]: Mereu mi-au plăcut rochiile feminine cu imprimeuri interesante! Îmi place să le port în special în timpul weekendului.

Weekend-ul trecut am purtat o rochie cu imprimeu cu lămâi tare drăguţă şi extrem de comodă. Este o rochie care atunci când o port îmi dă o stare de bine datorită culorilor vesele şi imprimeului aparte. Să nu mai zic că este perfectă pentru temperaturi ridicate, nici nu am simţit că port ceva pe mine! În plus, sunt sigură că ştiţi că ador galbenul şi îmi plac lămâile, aşa că rochia aceasta este făcută pentru mine! 

Am ales să o port cu o pereche de sandale nude, deoarece sunt de părere că o pereche de pantofi nude este cea mai bună alegere atunci când port haine cu imprimeuri puternice, şi am mai adăugat o geantă mică de culoare verde închis. 

Pentru mine aceasta este ţinuta perfectă pentru a fi purtată atunci când ies să iau prânzul în oraş sâmbăta sau la o cafea duminica!
 
P.S.: Am şi un cod de reducere pentru voi pe care îl puteţi folosi pe Zaful: "visiononfashion" şi aveţi reducere de 6$ pentru comenzile mai mari de 50$ şi 12$ pentru comenzile mai mari de 100$.

adina nanes fashion blogger
Dress/Rochie - Zaful (here/aici) | Sandals/Sandale - Zara


vision on fashion summer look

dress with lemon print

adina nanes vision on fashion

zaful review[EN]: I've always liked feminine dresses with interesting prints! I love to wear them especially during the weekend time! 

Last weekend I've wore a super comfy and cute dress with lemon print. It's a super fun dress that makes me feel happy because it's so colourful and pretty. I also love yellow and lemons, so you can imagine how much I like this dress! It just has a very positive vibe.

I've paired it with a pair of nude sandals, because I think that a pair of nude shoes are the best choice for an outfit with a powerful print and I've also added a small square shaped green bag. 

For me this is the perfect look for a Saturday lunch or a Sunday dinner!

P.S.: I also have a discount code for you to use on Zaful: "visiononfashion" and you will have a discount of 6$ for orders over 50$ and 12$ for orders over 100$. 


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics