Sardin - locul unde găseşti mâncare italienească autentică


Într-un oraş agitat precum Bucureştiul nu este uşor să găseşti un restaurant cu terasă afară unde să ai parte de linişte. Iar dacă mai este şi vară, cu greu găseşti un loc în care să poţi sta afară fără să simţi căldura sufocantă. Cu toate astea, săptămâna trecută am ajuns la Sardin, care este efectiv o oază de linişte şi verdeaţă!

Sardin este un restaurant italienesc autentic plasat pe Bulevardul Mircea Vodă, nr. 39H, în zona Timpuri Noi. Primul lucru pe care l-am remarcat atunci când am ajuns acolo este liniştea din zonă şi faptul că restaurantul este înconjurat de verdeaţă. Mi-a plăcut acest lucru la nebunie. Apoi interiorul este cu adevărat autentic şi aparte, fiind opera cunoscutului arhitect Cristian Corvin.Ce vă mai pot spune despre Sardin este că ingredientele sunt ecologice şi de cea mai bună calitate, fiind procurate de la producători italieni. Iar asta se simte categoric în gustul preparatelor. 

La Sardin am servit o super pâine făcută în casă, care mi-a plăcut la nebunie. Dacă vreţi o pâine gustoasă, aici trebuie să ajungeţi. La fel de mult mi-au plăcut şi măslinele aduse din Italia. 


Eu am ales să comand o porţie de Black Angus Gourmet Burgers şi mi s-a părut o alegere excelentă. Practic, este vorba despre doi mini burgeri făcuţi după o reţetă italiană, alături de cartofi prăjiţi tăiaţi foarte subţire, sos şi salată. Cand a venit comanda, am rămas surprinsă că mini burgerii erau destul de mari şi deloc mini, lucru care mi-a plăcut la nebunie! Cartofii prăjiţi delicioşi şi ei, mi-au amintit de cum făceam eu cartofii acum vreo 10 ani. Acum sunt mai leneşă şi nu mai am răbdarea de atunci pentru a-i tăia foarte subţire! 


Mare amatoare de dulciuri, intotdeauna aleg ca desert ceva pe bază de ciocolată, aşa că am ales un mousse de ciocolată albă şi neagră care nu pot să zic decât că mi-a încântat papilele gustative! Este un mousse dens şi extrem de fin şi pot să vă spun că este de departe cel mai bun mousse pe care eu l-am mâncat până acum. Dacă ajungeţi la Sardin să îl comandaţi neapărat!

Nu pot să spun decât că experienţa mea la Sardin a fost una extrem de plăcută şi vi-l recomand cu mare încredere!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics