Summer Fun At Divertiland Water Park

vision on fashion summer look
Dress/Rochie - Zaful | Shoes/Balerini - Bonprix (aici/here) | Hat/Pălărie - H&M
 Sunglasses/Ochelari de soare - Parfois

[RO]: Sâmbăta trecută am fost la deschiderea celui mai mare parc acvatic din România şi unul dintre cele mai mari din Europa, Divertiland Water Park. A fost o zi însorită şi caldă de vară, însă nu o zi toridă, aşa că am zis că o rochie din denim cu volan şi ciucuri, o pălărie, o pereche de ochelari de soare şi o pereche de balerini sport sunt cele mai bune opţiuni pentru ţinuta din acea zi.

Şi bine am făcut că am ales balerinii Bonprix pentru că mi se par a fi cele mai bune încălţări pe timp de vară. Sunt comozi, sunt realizaţi din material textil cu flori brodate şi mici decupaje prin care poate respira piciorul, se potrivesc la o mulţime de ţinute şi poţi merge încălţată cu ei kilometri întregi şi nu te vor durea picioarele deloc!

Şi acum să vă povestesc câte ceva şi despre Divertiland!

Ce pot să vă spun despre acest parc acvatic? Este mare, foarte mare, mai exact încap 7000 de oameni fără probleme şi are o mulţime de facilităţi. Au o zonă dedicată copiilor, Los Petitos, cu tobogane şi piscine făcute special pentru cei mici. Mai au şi o zonă special concepută pentru iubitorii de adrenalină, dotată cu tobogane foarte înalte, Los Turbos. Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de Bucureşti, pe când La Plaja reprezintă tona în care se află piscina cu valuri, o copie fidelă a mişcării organice a oceanului. Centrul parcului, La Insula, aduce încă două atracţii: nesfârşitul Lazy River, unic în România, şi Splash Attack, cunoscută şi drept fortăreaţa ploii pentru cei mici. Super Paradise este cea mai nouă zonă care pune la dispoziţie o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii şi două restaurante. 

La Divertiland găsiţi şi 9 restaurante, aşa că dacă vi se face foame puteţi alege pizza, burgeri, mâncare românească sau un desert delicios. Dacă sunteţi amatorii bucătăriei greceşti, atunci restaurantul Lnko este pentru voi. 

Ce mai puteţi face la Divertiland? Puteţi lua lecţii de surf, zumba, spinning, aqua aerobic, volei, înot sau chiar padboll. 

Ce ziceţi, v-am convins să mergeţi la Divertiland?

the denim dress with ruffles

rochia din denim cu volane

balerini sport bonprix

palaria de vara

adina nanes fashion blogger

divertiland water park

parc acvatic romania

cum este la divertiland


[EN]: Last Saturday I went to the opening of the biggest water park from Romania, Divertiland Water Park. It was a warm and sunny summer day, but it wasn't too hot outside, so I thought that a denim dress with ruffles, a hat, sunglasses and a pair of comfy white sport shoes would be the perfect combo. 

So, if you want to feel like you are at the seaside when in Bucharest, then Divertiland is a great choice!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

1 comment

  1. That dress is just the cutest!! It just screams summer :)
    http://abeautifulheart07.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics