Eşarfa din mătase Efemere - accesoriul premium ce nu trebuie să lipsească din garderobă


În articolul de azi voi aborda ca subiect eşarfa - unul dintre cele mai iubite accesorii de către femei. Nu cred că există femeie care să nu aibă în garderobă măcar o eşarfă. Sunt practice, versatile, colorate şi pot fi purtate într-o mulţime de combinaţii. 

Îmi amintesc şi acum cum mama mea obişnuia să poarte eşarfele legate în jurul pălăriilor. Nici nu vă puteţi imagina cât de mult schimbă o eşarfă o pălărie simplă! Puteţi purta o eşarfă şi legată de mânerul unei genţi, aşa cum obişnuiesc să facă franţuzoaicele. De asemenea, le puteţi purta la gât în formă de fundă sau înfăşurate subtil. Nu va mai fi nevoie astfel să purtaţi un colier. Le puteţi purta pe umeri sau pe cap, sub formă de bentiţă sau turban. Pe timp de iarnă, eşarfele mari sunt perfecte pentru a ne ţine de cald. 

Eşarfele pentru femei vin într-o largă paletă de culori, imprimeuri, dimensiuni şi materiale (din lână, bumbac, mătase, etc.). Eu personal v-aş sfătui să investiţi într-o eşarfă de calitate confecţionată din mătase naturală realizată de un tânăr designer român. Eşarfa din mătase este un accesoriu extrem de şic şi perfect pentru o femeie elegantă. De altfel, acesta este accesoriul preferat al franţuzoaicelor. În plus, clasica eşarfă din mătase nu se va demoda niciodată, astfel că reprezintă o investiţie foarte bună. Iar dacă alegeţi creaţii ale tinerilor designeri aflaţi la început de carieră, veţi achiziţiona eşarfe pentru femei suberbe, cu modele unice, la un preţ excelent!


De exemplu, artistul, arhitectul şi designerul de interior, Hamid Nicola Katrib, a lansat de curând o serie de eşarfe din mătase. Artistul a transpus pe mătase o parte din tablourile sale suprarealiste. Ce poate fi mai frumos decât să porţi o eşarfă mătăsoasă inspirată dintr-un tablou în nuanţe pastelate?! Astfel, fiecare eşarfă are povestea ei dată de elementele ce alcătuiesc tabloul ce a stat la baza creării accesoriului din mătase (păsările, fluturii delicaţi, omizile, cireşele). Prin colecţia de eşarfe premium din mătase, Hamid Nicola Katrib lnasează alături de Corina Stoian, conceptul Efemere. Sunt sigură că eşarfele create de cei doi vă vor surprinde plăcut prin delicateţea elementelor ce se găsesc atent aşezate într-o simetrie perfectă pe mătasea fină din care sunt realizate. Şi sunt la fel de sigură că prin unicitatea lor şi designul aparte vă vor face să ieşiţi în evidenţă.


Şi pentru că, pe lângă eşarfe femei, designerul i-a avut în vedere şi pe bărbaţi, tot sub conceptul Efemere, a creat pentru ei o serie de batiste premium din mătase inspirate tot din tablourile sale suprarealiste. 

Efemere este noul brand de accesorii premium ce îi are în vedere atât pe ea, cât şi pe el. Iar eu sunt curioasă ce alte surprize ne mai pregăteşte acest nou brand al tinerilor designeri. 


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics